Supertare! Laura Andresan si Grasu XXL vor avea o fetita! Nu au ales inca numele dar sunt pregatiti sa schimbe scutece!

Publicat: 20 mai 2019, 11:56 Autor: D. C. News 3

Vara asta Laura Andresan si Grasu XXL urmeaza sa devina parinti iar baiatul rau din rap-ul romanesc se declara deja "mosnegut".

Laura Andresan si Grasu XXL vor avea o fetita! Primele declaratii! Grasu XXL si Laura Andresan formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz de mai bine de 10 ani iar acum vor deveni parinti.

Dupa ce au aparut primele imagini cu Laura Andresan gravida, acum Grasu XXL tocmai a vorbit in premiera pentru click.ro despre ce inseamna pentru ei viata de viitori parinti si cat de pregatiti sunt sa schimbe scutece. Laura Andresan a facut o cariera in industria pentru adulti din Romania iar ulterior s-a retras din viata publica si a ales sa-si deschida un cabinet de psihologie. Acum la 37 de ani nu mai este bomba sexy de alta data si duce o viata departe de lumina reflectoarelor.

“Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul”, a declarat Grasu XXL pentru click.ro. “E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a mai spus acesta.

 Laura Andresan si Grasu XXL vor avea o fetita

Desi relatia lor dureaza de mai bine de 10 ani totusi acestia nu sunt casatoriti si se pare ca nici nu au de gand sa faca acest pas. „Ce sa mai oficializăm?! Suntem de 10 ani împreună, nu e de ajuns?! Suntem gata ….oficializați” a mai declarat rapper-ul. La inceputul lunii aprilie Laura Andresan si Grasu XXL au vizitat impreuna un targ pentru viitori parinti unde au studiat atent standurile cu carucioare si alte obiecte necesare pentru nou-nascuti.

Publicat: 20 mai 2019, 11:56 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă