Zmarandescu, atac dur la Florin Pastrama! L-a injurat si l-a amenintat: „Al dracu tigan nu imparte nimic! Sa-ti traiasca ma-ta imi spui si cu ce sa mananc acuma?!” VIDEO

Publicat: 20 mai 2019, 09:29 Autor: D. C. News 3

Cel mai probabil urmatorul duel de rasunet din FERMA va fi intre Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama dupa cearta asta crunta.

Zmarandescu, atac dur la Florin Pastrama! L-a injurat si l-a amenintat! Se pare ca dupa doar cateva saptamani in FERMA, Catalin Zamarandescu si-a ales deja un „inamic” de care vrea sa scape cu orice pret.

Daca la inceput l-a atacat pe Morosanu, pana la urma cei doi s-au imprietenit iar acum Florin Pastrama este in vizorul fostului luptator MMA. Din cate se pare Zmarandescu este din ce in ce mai iritat de Pastrama, mai ales de cand fermier sef este Otniela care se pare ca il protejeaza pe Pastrama.

Acum tensiunea fiind atat de ridicata cearta a izbucnit de la un detaliu aparent banal, lipsa piperului. Zmarandescu s-a suparat ca Pastrama si-a pus tot piperul din casa pe felia lui de pizza si nu a intrebat pe nimeni daca mai vrea cineva. Asta a fost doar picatura care a umplut paharul dar de aici mai departe lucrurile au degenerat rapid.

O parte din concurenti erau in bucatarie si se rasfatau cu cate o felie de pizza iar Zmarandescu a izbucnit din senin: „Uita ba a pus tot piperul la el. F*&*te-n gura viata. Al dracu tigan nu imparte nimic. Tot l-a pus, il doare in p*&$. E protejat de fermierul sef…Aici totul se imparte in casa asta dar nu pentru toata lumea. Sa-ti traiasca ma-ta imi spui si cu ce sa mananc acuma? Mai taci in p)(% mea din gura. Ai impresia ca daca te tine asta in brate poti sa faci ce vrei.”

Zmarandescu, atac dur la Florin Pastrama! L-a injurat si l-a amenintat

Florin Pastrama nu prea a avut nimic de spus in fata lui Zmarandescu dar si-a varsat naduful cand a fost singur la testimoniale, acolo unde a declarat ca vrea duel cu „adversarul” lui: „Sa stau sa ma injure? De ce nu injura pe nimeni si ma injura doar pe mine si pe Shakira? Vrea sa ma lucreze la psihic. Cand eu te respect, tu de ce ma jignesti pe mine si ma faci in toate felurile Zmarandescule? Nu ti-e rusine asa putin? Nu uita Zmarandescule, David cu Goliat s-a intamplat, cat esti tu de mare, stai linistit ca daca va fi duel pe tine te iau.”

Publicat: 20 mai 2019, 09:29 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă