EXCLUSIV | Cătălin Zmărăndescu, săltat de mascați și dus la închisoare! Era implicat în afaceri cu Bebe Măcelaru din „Clanul”

Publicat: 07 nov. 2022, 13:56 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Zmărăndescu, săltat de mascați și dus la închisoare! Cătălin Zmărăndescu joacă în „Clanul”, serialul ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv. Sportivul a vorbit despre rol, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Cătălin, ce surpriză – actor în serialul CLANUL. Cum ai primit propunerea și ce te-a făcut să o accepți? 

Trebuie să vă spun sincer că undeva acolo… exista un gând că poate cândva voi avea parte și de o astfel de experiență în viața mea. De-a lungul anilor, nu am refuzat nicio provocare. Iar a apărea într-un serial, mai ales când vorbim despre unul atât de important, era genul de propunere pe care nu aveam cum să o ignor.  

Când am aflat și ce presupune, nu am mai stat pe gânduri și am spus DA din prima. Mă bucur că s-au gândit la mine producătorii și că mi-au găsit și ceva atât de potrivit personalității mele, puțin mai dure.  

Cătălin Zmărăndescu, săltat de mascați și dus la închisoare!

Ce sentimente te-au încercat când ai ajuns pe platourile de filmare?  

Aici sigur o să vă surprind! Am fost emoționat. Nu de camerele de filmare, ci de mișcarea de forțe de pe set – cum se schimbau locațiile, cum se repetau replicile. Eu nu sunt obișnuit să mă pregătesc așa pentru o filmare pentru că sunt genul de om foarte natural, care nu se gândește dinainte să spună ceva anume. Acum ne-au chemat pe toți, ne-am spus replicile, a fost altceva.  

Apoi, am avut ocazia să cunosc actori de importanți, cu zeci de ani de experiență. Vă dați seama că m-am bucurat, dar am simțit și presiunea.  

Te-ar tenta, pe viitor, să continui cu astfel de experiențe sau rămâi la ceea ce faci cel mai bine? 

Cu siguranță aș mai încerca, nici nu e nevoie să mă gândesc prea mult. Chiar la finalul ultimei zile de filmare pe set, le spuneam producătorilor că aș mai sta cu ei sau aș mai reveni J! Deci să fiți siguri că o să vă mai surprind și pe viitor.  

Era implicat în afaceri cu Bebe Măcelaru din „Clanul”

Ce alte activități mai ai în această perioadă? 

Activitatea mea principală rămâne la sală unde pregătesc viitoare generații de sportivi. Îmi dă o energie incredibilă să îi văd pe tineri cum intră în sală, cum muncesc pentru a fi mai buni și apoi să le fiu alături și în competiții când ajung să câștige. Este genul de sentiment greu de descris, dar care mie îmi dă o stare senzațională.  

Mai ai timp și pentru ai tăi de acasă? 🙂  

Clar! Fiecare dimineață a mea începe cu o cafea și cu timp petrecut alături de cei mici… sau mă rog, cu agitația lor matinală. E foarte important pentru mine să le fiu alături, să îi văd cum cresc și să îi încurajez în ceea ce vor să facă. De altfel, fetița mea îmi este alături și mai mult acum… pentru că s-a decis să înceapă și ea antrenamentele. Și deja a câștigat primele ei premii. Sunt atât de mândru de ea.  

Publicat: 07 nov. 2022, 13:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă