EXCLUSIV | Cătălin Zmărăndescu a pierdut în fața lui Zanni, la Survivor All Stars: „Am mulțumirea că am plecat în urma unui duel cu un campion al acestui show”

Publicat: 12 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cătălin Zmărăndescu a pierdut în fața lui Zanni, la Survivor All Stars, la duel. Sportivul a plecat acasă, însă cu capul sus.

Cătălin Zmărăndescu a pierdut în fața lui Zanni, la duel, la Survivor All Stars, emisiunea prezentată de Daniel Pavel și difuzată marți, miercuri și joi, de la 21.30, la Pro Tv.

Luptătorul spune atunci a fost momentul său părăsească show-ul și e fericit a fost eliminat, la duel, de un concurent puternic, un câștigător Survivor – Zanni.

Cătălin Zmărăndescu, despre Survivor All Stars: „A fost o experiență care m-a scos, încă o dată, din zona de confort”

Cătălin, a doua oară la Survivor. Ai rezistat aproape două luni de această dată. Cum a fost experiența pentru tine?

A fost o experiență care m-a scos, încă o dată, din zona de confort, care mi-a amintit ce bine îmi este acasă, lângă ai mei și care mi-a dat șansa să descopăr lucruri la mine. Mă bucur că am avut ocazia să particip și la ediția All Stars, cred că a fost cumva o încheiere pentru mine cu acest proiect și am mulțumirea că am plecat în urma unui duel cu Zanni, un campion al acestui show.

Cum a fost pentru tine în acest trib al Faimoșilor?

De această dată, pot spune că a fost bine. Am fost sinceri, transparenți și bine organizați în ceea ce privește strategia. Mi-a plăcut că am putut vorbi deschis despre cine poate ajuta echipa cu adevărat și cine o trage în jos.

Ce ai simțit când erai în Consiliu și nu erai ales de niciuna dintre echipe, la momentul alegerii?

Nu au fost cele mai fericite momente, dar cumva am înțeles motivația lor. Își doreau să aducă oameni rapizi, care aduc puncte și care le pot garanta o echipă puternică. Cu toate acestea, să știți că nu am stat nicio secundă pe gânduri când am avut de ales – nu concep ideea de a-mi fi schimbat tribul, atât timp cât era alegerea mea.

„Nu am niciun regret după participare deoarece nu-mi place să trăiesc din regrete”

Ai vreun regret după această participare?

Nu am niciun regret după participare deoarece nu-mi place să trăiesc din regrete. Cred că totul se întâmplă cu un scop și Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi. Așa că nu mă gândesc la ce ar fi putut fi, ci la ce am învățat din ce am trăit.

Ce urmează pentru tine, acum că ai revenit acasă?

Exact ce mi-am dorit să fac de când am ieșit din junglă, vreme cu ai mei și timp în care să recuperăm toată această perioadă în care am fost despărțiți. Iar apoi, mă voi concentra pe elevii mei de la sală și voi reveni la proiectele mele.

Sursa foto: PR Pro TV

 

Publicat: 12 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă