Catalin Zmarandescu a izbucnit in lacrimi in FERMA! Surpriza colosala care l-a facut sa cedeze! VIDEO

Publicat: 22 mai 2019, 16:37 Autor: D. C. Vedete

Membrii familiei concurentilor din FERMA le-au facut o surpriza uriasa vedetelor dupa ce au aparut in curtea fermei fara sa-i anunte.

Zmarandescu a izbucnit in lacrimi! Surpriza colosala de care a avut parte! Producatorii emisiunii FERMA s-au gandit sa le faca o surpriza tuturor concurentilor inainte de marea finala de saptamana asta. Toti competitorii ramasi in FERMA au fost vizitati de un membru al familiei, dar de departe cel mai impresionat si miscat de aceasta surpriza a fost chiar Catalin Zmarandescu.

Cel mai dur, puternic si insensibil concurent din FERMA a fost primul care a izbucnit in lacrimi atunci cand si-a vazut sotia si fetita nou-nascuta venind amandoua spre el. Lacrimile lui Zmarandescu nu s-au oprit nici la testimoniale dupa ce emotiile momentului au trecut. Ca un tata extrem de iubitor Zmarandescu a fugit imediat spre sotia lui care tinea copilul la pipet si le-a luat pe ambele fete in brate.

Zmarandescu a izbucnit in lacrimi la Ferma

„Ce face ma maimuta mea! Doamne ce dor mi-a fost de voi!” au fost cuvintele printre lacrimi cu care fostul luptator MMA si-a intampinat familia in FERMA. Zmarandescu a recunoscut ca a fost o intalnire extrem de emotionanta dupa 7 saptamani in care nu si-a vazut deloc fetita, pe Matilda. „Eu nu am stat niciodata departe de ele, le luam peste tot pe unde mergeam eu iar 7 saptamani e mult” a spus el la testimoniale tot cu ochii in lacrimi.

Nu a trecut mult dupa momentul revederii cand si ceilalti concurenti au venit sa-i cunoasca copilul lui „Zmara” si el deja intrase in panica pentru ca se vedea nevoit sa zica „Tatal Nostru” pentru ca bebelusul sa nu fie deochiat. Dupa cateva ore alaturi de familie toti concurentii s-au intors inapoi in atmosfera din FERMA pentru ultimele doua runde care va decide automat si castigatorul.

Publicat: 22 mai 2019, 16:37 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă