Diana Belbita pleaca din tara dupa eliminarea de la Ferma. Decizia ei e radicala!

Publicat: 22 May. 2019, 16:07 Vedete

In urma cu cateva zile, concurenta a fost eliminata din cadrul emisiunii Ferma. A fost propusa la duel alaturi de Marius Craciun, cel pe care il place.

Diana Belbita pleaca din tara dupa eliminarea de la Ferma. Tanara a fost invinsa de catre Marius Craciun, la duel. In cazul in care nu v-ati uitat la Ferma, va informam ca intre cei doi exista sentimente. Mai puternice din partea ei, care pare sa fie indragostita lulea de el.

Tanara a fost prezenta in cadrul emisiunii Vorbeste lumea unde a vorbit despre planurile ei. Diana Belbita va pleca din Romania peste cateva zile. Sportiva are un contract nou care o va duce departe, tocmai in Canada.

Diana Belbita pleaca din tara

„Nu o să mai stau în țară pentru că voi pleca în Canada. O să stau vreo câteva luni, pentru antrenamente. Am semnat un contract profesional foarte important pentru mine, pentru cariera mea. Nu plec până se termină competiția…O să mă întorc, nu e ca și cum aș rămâne definitiv acolo, cel puțin nu deocamdată”, a spus Diana Belbiță.

Diana Belbita, despre participarea la Ferma

„Experiența Ferma a fost mai grea decât mă așteptam, pentru că nu-mi place frigul. Ne-am trezit cu -17 grade afară și trebuia să muncim în fermă… Mă așteptam că o să ajungem în arenă. Nu regret că m-a eliminat Marius. A fost un duel greu, cu un om pe care îl îndrăgesc… …Eu când am avut ceva de spus am spus. Sunt multe lucruri care nu se văd la TV. Noi munceam foarte mult, dormeam doar câteva ore, iar a două zi aveam de lucru în fermă. Au fost oameni în care am avut încredere doar pentru că aveam un scop comun”, a mai spus aceasta, la PRO TV. Ferma 2019. Diana Belbita a sarutat-o pe gura pe Ioana Filimon dupa ce toti concurentii au dansat la greu pe manele! Manele si show erotic la PRO TV

„Inapoi la realitate😍 Si mai fericita ca oricand. Nu sunt omul care pentru visul meu sa ucid visele tuturor, asa ca voi lua pleacarea mea ca pe o binecuvantare. In seara asta nu am pierdut eu, in seara asta a castigat Marius 😉 „, a fost prima declaratie a Dianei Belbita dupa eliminare, pe Facebook.

Ferma 2019. Momente fierbinti intre Ioana Filimon si Diana Belbita. N-o sa crezi ce au facut vedetele

Publicat: 22 May. 2019, 16:07 Vedete
Pe aceeași temă