Ferma 2019. Diana Belbita a sarutat-o pe gura pe Ioana Filimon dupa ce toti concurentii au dansat la greu pe manele! Manele si show erotic la PRO TV

Publicat: 15 Mar. 2019, 11:36 Vedete

Ferma 2019 ofera din nou momente incendiare. Diana Belbita s-a sarutat cu Ioana Filimon dupa ce au dansat pe manele toata noaptea.

Ferma 2019. Diana Belbita a sarutat-o pe Ioana Filimon. S-a incins atmosfera rau de tot in FERMA si concurentii s-au relaxat maxim chiar inainte de duleul dintre Otilia Bilionera si Ioana Filimon. Ferma 2019. PRO TV, amenda colosala pentru injurii si limbaj sexual! Cate milioane trebuie sa plateasca postul tv

Toata lumea s-a imbracat frumos si au vrut sa o sarbatoreasca cum se cuvine pe Brigitte Sfat de ziua ei. Mihalea Radulescu le-a adus o serie de haine noi cu care s-au imbracat toti pentru aniversare. Concurenții au dansat, s-au distrat și s-au aranjat ca la o adevărată gală.

Remus Boroiu s-a avântat la dans, chiar dacă a avut probleme cu piciorul. Au mâncat, au râs și s-au fotografiat, însă, în final, Ioana Filimon și Otilia Bilionera au ajuns la duel. Remus parca a si uitat ca are piciorul in ghips si a renuntat la tricou si a dansat pe ritmuri orientale alaturi de Brigitte.

Toata lumea parea ca se relaxeaza si se distreaza pe manele dupa 6 saptamani grele in care nu prea au avut parte de distractii in FERMA. La final concurentii au jucat „Adevar sau provocare”, jocul deja devenit traditie in FERMA si de data asta a avut loc un nou moment erotic intre Diana Belbita si Ioana Filimon.

FERMA 2019. Diana Belbita a sarutat-o pe Ioana Filimon

Vali Barbulescu i-a dat „porunca” Dinei Belbita sa sarute pe gura pe una dintre duelistele de a doua zi si se pare ca Diana abia astepta aceasta ocazie. S-a dus direct la Ioana Filimon si au incantat pe toata lumea cu un sarut super pasional, lung si siropos.

„Nu stiu cine si cum se saruta pe aici, dar cred ca eu am sarutat cel mai mult fetele din FERMA” a declarat Diana imediat dupa momentul intim alaturi de Ioana.

Revenind la petrecere lucrurile au decurs exact cum ar fi decurs daca nimeni nu ar fi stiut ca se filmeaza. Florin Pastrama si Morosanu s-au rupt in figuri cu fetele pe ritm si inclusiv cele mai „simandicoase” fete din FERMA nu s-au dat deloc inapoi da la dansuri lascive alaturi de baieti. Seara s-a incheiat totusi intr-o nota mai eleganta cand toata lumea a dansat vals.

Publicat: 15 Mar. 2019, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă