Ferma 2019. PRO TV, amenda colosala pentru injurii si limbaj sexual! Cate milioane trebuie sa plateasca postul tv

Publicat: 14 mart. 2019, 17:56 Autor: D. C. Vedete

Vesti proaste pentru producatorii emisiunii care, conform comentariilor din mediul online, au cam sarit calul. Emisiunea s-a transformat in... XXX!

Ferma 2019. PRO TV, amenda colosala pentru injurii si limbaj sexual! Trei editii ale reality show-ului au fost sanctionate de CNA. PRO TV a prmiti amenzi in valoare de 10.000 de lei pentru injurii si limbaj cu conotatii sexuale. Decizia a fost luata azi, de CNA, in sedinta publica. Ferma 2019. Scene interzise intre concurenti. S-a facut striptease iar doua concurente s-au sarutat pe gura

CNA a primit mai multe sesizari din partea telespectatorilor. In plangeri sunt reclamate mai multe editii ale emisiunii Ferma 2019 de la PRO TV. Doar trei dintre ele au fost sanctionate cu suma totala de 10.000 de lei, informeaza paginademedia.ro. Pro TV a fost sancționat pentru edițiile emisiunii din 17, 19 și 27 februarie. VIDEO! Cream a facut-o praf pe Brigitte la Ferma: „Esti mancatoare de c#$%t! Golanca, perversa, puscariasa!” Morosanu a invatat-o pe Brigitte sa injure si ea!

Ferma 2019. PRO TV, amenda colosala de la CNA

PRO TV a fost penalizat pentru încălcarea legislației privind protecția minorilor, pentru violență de limbaj și pentru discuții despre sex. In doua dintre editii, Claudia Pavel si Brigitte Sfat discuta despre sex oral. In plus, acestea s-au si injurat ca la usa cortului. Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream la Ferma! S-a lasat cu jigniri crunte: „Celelalte doua, una iti spala chilotii alta te scarpina la c%#*e!”

Ferma 2019: simulari de sex oral si limbaj licentios

Reprezentanta PRO TV in fata CNA-ului nu a putut nici macar sa rosteasca ‘sex oral’, de rusine. „Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. FERMA 2019! Florin Pastrama l-a batut pe Kamara in direct! A sarit cu picioarele pe el si l-a strans de gat! „Esti o p*&^% ce esti tu?!” Geanina Ilies a izbucnit in plans!

Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene.” Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara si i-au luat mintile! Imaginile sunt fierbinti rau: „A incercat sa puna mana pe mine” VIDEO

Ferma 2019, amendata si din cauza Mihaelei Radulescu

Se pare ca si Mihaela Radulescu are o parte de vina in toata treaba. Ferma 2019. Brigitte, la un pas sa o bata pe Ioana Filimon! „Baga-mi-as p&^*! Cine te-a bagat in seama?! Boschetara naibii! Bai, ce inseamna sa iei proasta!” VIDEO

Radu Herjeu, membru CNA, a oferit amanunte: „I-am certat pe cei de la PRO TV pentru că moderatorul lor discuta tot despre sex. Este o emisiune de mare succes care va continua. Eu vreau să fie un avertisment să oprească de acum robinetul, să nu aștepte să ia cinci amenzi. Probabil că și la Insula Iubirii, dacă o luam din start la cum a început și dădeam amenzi la unele emisiuni, poate nu se ajungea aici.” Ferma 2019. Brigitte Sfat a spus de cate ori a facut sex cu Ilie Nastase, intr-o seara. ULUITOR!

Cine a votat amendarea PRO TV

  • Dorina Rusu, Cristina Pocora, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălașa, Radu Herjeu, Radu Călin Cristea și Răsvan Popescu.

Ce spune Legislatia

ART. 18 (1) Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 – 23,00 producţii care prezintă:

a) violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat sau cu un grad mare de intensitate sau gravitate;
b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen;

39 (2) Legea audiovizualului

Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective.

Scene erotice la Ferma! Ioana Filimon si Jorge au facut baie impreuna si imaginile sunt incendiare! VIDEO

Publicat: 14 mart. 2019, 17:56 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă