Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara si i-au luat mintile! Imaginile sunt fierbinti rau: „A incercat sa puna mana pe mine” VIDEO

Publicat: 08 Mar. 2019, 14:50 News 3

Concurentii de la FERMA 2019 au trecut deja la artileria grea si dupa scene de conflict au ajuns sa fie si protagonistii unor episoade foarte sexy.

Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara. Imaginile necenzurate au fost difuzate pe post. Dupa ce zilele trecute Ioana Filimon a fost filmata topless acum a venit randul altor concurenti sa faca deliciul audientei la FERMA 2019.

In editia de ieri a venit randul Geaninei Ilies si al Otiliei sa apara in lenjerie intima in fata telespectatorilor. Scena a fost una delicioasa pentru Kamara care a asistat la baia fetelor si chiar nu s-a dat inapoi de la a le arata si lor cat de mult se bucura de prezenta lor.

Artistul a facut tot posibilul sa fie cat mai pe placul fetelor si sa le „ajute” sa se spele doar, doar l-ar lasa si pe el sa le spele pe spate sau sa le atinga cumva. Cea care i-a taiat rapid visele a fost Geanina care nu l-a lasat deloc sa o atinga desi era uda toata in fata lui in timp ce el ii tinea dusul.

Ferma 2019. Brigitte, la un pas sa o bata pe Ioana Filimon! „Baga-mi-as p&^*! Cine te-a bagat in seama?! Boschetara naibii! Bai, ce inseamna sa iei proasta!” VIDEO

Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara

„Nu m-a deranjat sa fiu in cada cu cele doua frumuseti! Haide fetele mele, ce facem aicea? Hai ca te spal io pe cap, hai baga. Ia uite-le ma, ia uite-le ma sirenele mele. Eu m-am bucurat de o priveliste superba, sunt doua fete foarte frumoase. De data asta eu am fost cel naravas dar recunosc, nu puteam sa ma abtin” a povestit Kamara in detaliu scena care a fost una dintre cele mai frumoase pentru el la FERMA 2019.

Bucuria de a face dus cu cele doua frumuseti a venit dupa ce cu putin timp in urma a fost batut destul de rau de Florin Pastrama. FERMA 2019! Florin Pastrama l-a batut pe Kamara in direct! A sarit cu picioarele pe el si l-a strans de gat! „Esti o p*&^% ce esti tu?!” Geanina Ilies a izbucnit in plans!

„Kamara era cel mai fericit. Nebunul, e clar… dupa un dus cu noi, i-am luat mintile cu totul”, a declarat Otilia la finalul scenei cu ei trei.

Geanina Ilies insa nu i-a dat nicio sansa bietului Kamara care a incercat toate tertipurile sa o poata atinge: „Am vazut asa ca s-a bucurat, a incercat el sa puna mana pe mine dar i-am zis „te rog nu ma atinge, lasa-ma pe mine ca stiu sa ma spal si singurica”. La mine te poti uita, dar atat.”

Publicat: 08 Mar. 2019, 14:50 News 3
Pe aceeași temă