FERMA 2019! Florin Pastrama l-a batut pe Kamara in direct! A sarit cu picioarele pe el si l-a strans de gat! „Esti o p*&^% ce esti tu?!” Geanina Ilies a izbucnit in plans!

Publicat: 08 Mar. 2019, 12:06 News 3

S-au incins spiritele rau de tot in FERMA si Pastrama a fost la un pas sa-l cotonogeasca pe Kamara pentru Otniela. Totul a pornit de la o gluma proasta.

Florin Pastrama l-a batut pe Kamara in direct! A sarit cu picioarele pe el! Florin Pastrama a sarit cu picioarele si pumnii pe Kamara dupa ce l-a acuzat ca s-a dus noaptea peste Otinela si s-ar fi apropiat de ea impotriva dorintei ei.

Pastramă a sărit efectiv la bătaie și fetele au trebuit să îl tragă de haine pentru a-l opri din a face un gest extrem în cadrul emisiunii. Concurentul „a sărit la gâtul” lui Kamara, sub privirile și strigătele speriate ale celorlalți colegi. Se pare că cearta a pornit din cauza Otnielei, care este cunoscută pentru „băgarea de intrigi” între bărbații din Ferma.

Florin Pastrama l-a batut pe Kamara in direct

Se pare ca Otinela l-ar fi acuzat pe Kamara ca a fost violent cu ea si de aici starea de nervozitate dintre Pastrama si Kamara. Pentru fanii emisiunii este cunoscut faptul ca Florin Pastrama este indragostit de „Shakira” Otinela.

Geanina Ilies si Otniela au fost singurele care au sarit si ele in pat sa-l opresca pe Florin Pastrama care a sarit pe Kamara de 2 ori si a urlat la el si chiar l-a lovit destul de serios. In tot acest timp Vali Barbulescu asista pasiv la scena, lucru care le-a enervat si mai tare pe fete. Intr-un final Kamara a incercat el sa aplaneze conflictul si sa-l faca pe Florin sa se calmeze.

„Nu poti sa faci lucrurile astea, sa te duci noaptea peste ea si sa o iei de par si sa stai calara peste ea” a izbucnit Florin Pastrama. Iar declaratiile lui referitoare la Otniela si la sursa conflictului au continuat: „Ia-ti un intelectual langa tine ca nu e bun tiganul, sa te fure lumea de langa el, sa te bata. Ia-ti un fraier langa tine.”

Publicat: 08 Mar. 2019, 12:06 News 3
Pe aceeași temă