Si-au construit o sera in jurul casei, dintr-un motiv incredibil! Ce se intampla in interiorul locuintei, intregul an! VIDEO

Publicat: 07 Mar. 2019, 23:14 Life

Un cuplu din Suedia a gasit o solutie ingenioasa pentru a trai cat de ecologic e cu putinta. Oamenii si-au construit o sera in jurul casei lor si i-au explicat rolul.

Mai mult, din pricina temperaturilor scazute, in Suedia e o reala provocare pentru oameni sa isi cultive legumele in gradinile proprii. Dar, se pare ca exista intotdeuna o solutie si una chiar ingenioasa, am putea spune! Din acest motiv, un cuplu si-a construit o sera in jurul casei.

Insa, nu este singura motivatie pe care acest cuplu a avut-o. Atunci cand au decis sa isi ridice cativa pereti din sticla, oamenii au avut in minte si o alte idee foarte simpla. Voiau sa isi incalzeasca locuinta si in acelasi timp sa fie si prietenosi cu natura.

Charles Sacilotto si Marie Grammer au decis sa construiasca o sera masiva cu care practic sa isi inchida locuinta. Acest lucru i-a ajutat sa isi creasca propriile legume si sa isi pastreze caldura in casa, pe parcursul intregului an.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2019, 23:14 Life
Pe aceeași temă