Casa pe roti de 10.000 de dolari! Pasionatii de locuinte minuscule trebuie sa si-o asambleze de unii singuri. VIDEO genial

Publicat: 01 feb. 2019, 17:14 Autor: madalina m. Life

Pasionatii de locuinte isi pot achizitiona acum o casa in miniatura, absolut inedita.

Un arhitect spera sa ii ajute pe viitorii proprietari prin creatia sa. Casa pe roti de 10.000 de dolari ar putea salva multe persoane de la riscul de a pica in datorii imobiliare. Desi poate parea prea scumpa, la o prima vedere, avand in vedere cat de mult s-au marit preturile locuintelor in ziua de astazi, casa pe roti e chiar un chilipir!

Orice viitor proprietar trebuie sa stie despre casa pe roti de 10.000 de dolari ca aceasta creatie miniaturala functioneaza dupa modelul „construieste-o singur”. Asadar, cei care o achizitioneaza trebuie sa o si asambleze, la sosire.

In casa de mici dimensiuni incape o singura canapea si dispune de o chicineta in care exista spatiu pentru un aragaz. Totodata, mai are si o zona special destinata toaletei. Incalzirea pentru o asemenea locuinta atipica ajunge sa coste cu mult mai putin fata de o casa „normala”.

Anul trecut, din indicele preturilor pe locuinte, a reiesit ca in Marea Britanie, o casa medie a fost evaluata la valoarea de peste 225.000 de lire sterline. In SUA, o locuinta similara costa 200.000 de dolari. Asadar, cei care isi doresc sa economiseasca o pot face daca sunt dispusi sa renunte la spatiul si confortul pe care il ofera o casa la dimensiuni standard.

Casa pe roti de 10.000 de dolari este montata pe o remorca, iar cablajul interior poate fi conectat printr-un alt cablu la o retea de alimentare. Mai este echipata si cu un rezervor de apa, un aragaz, si are functia de iluminat exterior.

Casa Magenta a fost proiectata de catre arhitectul Joshua Woodsman, in varsta de 31 de ani. El se mandreste cu creatia sa, pentru ca le permite proprietarilor sa petreaca clipe romantice alaturi de cei dragi, oriunde in natura sau mediul rural. Designerul de case minuscule a incercat sa raspandeasca acest trend peste tot in lume. Costurile si timpul de constructie sunt unele reduse, iar materialele folosite sunt in totalitate ecologice!

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 01 feb. 2019, 17:14 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă