Cum arata casa de la Ferma. Vedetele infrunta nameti uriasi si temperaturi de -17 grade

Publicat: 27 Jan. 2019, 12:25 Vedete

Filmarile pentru emisiunea Ferma (fosta Ferma Vedetelor) au inceput in ianuarie 2019, in conditii de care multi oameni fug.

Vedetele din Romania care s-au inscris in cadrul competitiei au avut ocazia sa vada cum arata casa de la Ferma. Din nefericire, ce au gasit i-a socat. Vila in care sunt cazate cele 18 vedete era bocna. Geamurile erau inghetate si temperatura de afara inregistra -17 grade.

Cum arata casa de la Ferma 2019

Din nefericire pentru vedete, temperatura din casa era ca cea de afara. Geamurile erau pline de gheata si aerul din interior era rece. Vedetele au avut la dispozitie lemne taiate, puse direct in fata sobei. Cei mai iscusiti s-au intrecut in a face focul pentru a isi incalzi locuinta pentru urmatoarele 3 luni.

Mihaela Radulescu are parte de tratament preferential, evident. Aceasta a semnat un contract in care producatorii i-au indeplinit toate fitele de vedeta. In cadrul celor 3 luni pe care le petrece pe munte, Mihaela Radulescu le-a cerut sefilor o sala de fitness. In plus, familia ei o poate vizita o data pe luna.

„Se ajunge foarte greu şi era cât pe ce să rămânem înzăpeziţi. Până şi maşinile de teren au probleme să ajungă acolo, iar dacă rămâi în pană, s-ar putea să fie o mare problemă”, sustin surse din echipa de filmare, conform click.ro.

Co-prezentatorul Mihaelei Radulescu este un expert al traiului greu. Acesta va avea grija sa ‘coboare militaria din pod’ pentru ca vedetele sa fie cat mai active in cele 3 luni. Un fel de Nea Marin de la Antena 1 care isi alearga concurentii la emisiuni cu nuiaua 😀

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite e întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, voi fi cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventură… sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul lui în „Fermă”.

Concurenti Ferma 2019

18 vedete se vor intrece pentru premiul cel mare de 50.000 de euro. Printre numele care au semnat cu PRO TV se numara:

 1. luptătorii Diana Belbiță și Cătălin Moroșanu
 2. Brigitte Năstase
 3. Ame Călin,
 4. fosta prezentatoare TV Geanina Ilieș
 5. Florin Pastramă (văr cu soția lui Pepe, Raluca)
 6. Marius Crăciun (judoka, fost participant la „Ninja Warrior”)
 7. dansatorul Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent” de anul trecut
 8. cântăreața Otilia „Bilionera”
 9. Carmen Negoiță
 10. Claudia „Cream” Pavel
 11. Ioana Filimon (Miss România 2016)
 12. Otniela Sandu (fostă participantă la „Supraviețuitorul”)
 13. Jorge
 14. Kamara
 15. Remus Boroiu (campion la bodybuilding și fost concurent la Ninja Warrior’)
 16. Silviu Țolu (manechin și iubitul lui Lili Sandu)
 17. Vali Bărbulescu
Publicat: 27 Jan. 2019, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă