Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilor, prin contract

Publicat: 25 Jan. 2019, 19:00 News 3

Vedeta este noua prezentatoare a emisiunii Ferma, fosta Ferma Vedetelor pe care PRO TV o produce de cativa ani.

Si, cum e o diva de Monaco si se respecta, Mihaela Radulescu are fite de vedeta la Ferma. Conform libertatea.ro, aceasta a impus cateva conditii stricte inainte sa inceapa filmarile pentru emisiune. Sezonul 4 din Ferma este filmat in munti, in conditii aspre.

Mihaela Radulescu a plecat de la Romanii au talent pentru Ferma. Aceasta va petrece 3 luni in munti, intre concurenti, nameti si temperaturi scazute. In cele 3 luni de contract, iubitul si fiul ei o vor vizita o data pe luna.

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma 2019

Cum ai primit schimbarea și cum te-ai adaptat la ea? 

Rădulescu: Haha, foarte bine punctat contrastul. Doar că n-avem glod, ci zăpadă, mai multă decât ne-am fi dorit. Iar cizme de cauciuc nu e cazul să port. Voi v-ați obișnuit cu „Ferma vedetelor”, dar la noul format, lucrurile stau mult mai diferit. Dueluri sportive, reguli schimbate, finalitate diferită, sarcini zilnice absolut inedite. Am ridicat mănușa asta cu mare curiozitate și după o lună de filmări, nu-mi pare rău deloc. E o aventură zilnică, e un mix de emoții, e viață la extrem… În ce mă privește, nu există absolut nici o diferență de abordare între „Fermă” și „Românii au talent” – eu sunt aceeași, îmi fac meseria cu aceeași tenacitate, doar am schimbat decorul, hainele și o parte din echipă. Ador să muncesc, iar un reality-show chiar nu mai prezentasem până acum. Cât despre stil, nu am renunțat la el, dimpotrivă! Aveți acum ocazia să-mi vedeți și colecția de cizme și bocanci, după ce am tot venit pe tocuri. La fel și la ținute, veți fi uimiți, dar n-am renunțat la ce-mi place să port, la stilul care mă reprezintă.

Dacă ai fi primit propunerea de a întră în „Fermă”, nu de-a o prezența, ai fi luat în considerare oferta?

Nu. Eu sunt om de televiziune, nu artist sau.. persoană publică și-atât. Meseria mea e să prezint.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jan. 2019, 19:00 News 3
Pe aceeași temă