Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilor, prin contract

Publicat: 25 Jan. 2019, 19:00 News 3

Vedeta este noua prezentatoare a emisiunii Ferma, fosta Ferma Vedetelor pe care PRO TV o produce de cativa ani.

Si, cum e o diva de Monaco si se respecta, Mihaela Radulescu are fite de vedeta la Ferma. Conform libertatea.ro, aceasta a impus cateva conditii stricte inainte sa inceapa filmarile pentru emisiune. Sezonul 4 din Ferma este filmat in munti, in conditii aspre.

Mihaela Radulescu a plecat de la Romanii au talent pentru Ferma. Aceasta va petrece 3 luni in munti, intre concurenti, nameti si temperaturi scazute. In cele 3 luni de contract, iubitul si fiul ei o vor vizita o data pe luna.

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma 2019

Cum ai primit schimbarea și cum te-ai adaptat la ea? 

Rădulescu: Haha, foarte bine punctat contrastul. Doar că n-avem glod, ci zăpadă, mai multă decât ne-am fi dorit. Iar cizme de cauciuc nu e cazul să port. Voi v-ați obișnuit cu „Ferma vedetelor”, dar la noul format, lucrurile stau mult mai diferit. Dueluri sportive, reguli schimbate, finalitate diferită, sarcini zilnice absolut inedite. Am ridicat mănușa asta cu mare curiozitate și după o lună de filmări, nu-mi pare rău deloc. E o aventură zilnică, e un mix de emoții, e viață la extrem… În ce mă privește, nu există absolut nici o diferență de abordare între „Fermă” și „Românii au talent” – eu sunt aceeași, îmi fac meseria cu aceeași tenacitate, doar am schimbat decorul, hainele și o parte din echipă. Ador să muncesc, iar un reality-show chiar nu mai prezentasem până acum. Cât despre stil, nu am renunțat la el, dimpotrivă! Aveți acum ocazia să-mi vedeți și colecția de cizme și bocanci, după ce am tot venit pe tocuri. La fel și la ținute, veți fi uimiți, dar n-am renunțat la ce-mi place să port, la stilul care mă reprezintă.

Dacă ai fi primit propunerea de a întră în „Fermă”, nu de-a o prezența, ai fi luat în considerare oferta?

Nu. Eu sunt om de televiziune, nu artist sau.. persoană publică și-atât. Meseria mea e să prezint.

Ai vreun pic de „experiență” la țară?

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilorN-am absolut nicio conexiune cu viața la sat, n-am avut pe nimeni în familie pe la țară. Dar am trăit în mijlocul orașului Piatra Neamț la casă cu curte, livadă, grădină de legume, flori, ba chiar și câteva găini, la un moment dat. Știu să fac mai orice într-o gospodărie, eram un copil foarte curios și muncitor, dar nu e cazul să aplic amintirile mele din copilărie… la „Ferma” de acum. Totul e așa de diferit față de ce va imaginați… Abia aștept să simțiți și voi noul început!

Condițiile în care stai acolo sunt mult diferite de cele ale concurenților din Fermă?

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilorCondițiile mele de lucru nu se compară cu greul îndurat de concurenți. Nici o legătură! Sincer, îmi lipsesc doar oamenii mei dragi. Nimic altceva. Eu îmi fac meseria în continuare, nu mai debutez.. O schimbare majoră e doar mașina cu care merg la muncă în multe zile – un 4×4 cu utilaj de deszăpezire. Nu puteam ajunge altfel în „Fermă”, a nins fără oprire 5 zile. Sunt condiții extreme de muncă, mai cu seamă legate de zăpadă, frig și ore de program, dar bucuria mea, cheful meu de muncă și de viață sunt exact aceleași.

Câte săptămâni vei filma și cât de des ți-ai propus să mergi acasă, la Monaco?

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilorSunt 3 luni de muncă în care nu avem nici o zi liberă, se filmează zilnic. Am un partener grozav, mentorul concurenților, un specialist în tehnici de supraviețuire, provenit din lumea armatei – Cristi Bozgan. Avem fiecare altă treabă cu concurenții, dar facem și echipa în momentele-cheie. Nu a existat un astfel de personaj în nici o „Fermă” până acum. Nu mi-am făcut planuri de plecare, dar am organizat venirea lui Ayan și a lui Felix aici, câteva zile, în fiecare luna.

Ai săptămâni de regim intensiv românesc: slană, ceapă… Primești împăcată câteva kilograme sau vei trage tare?

Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma. Ce le-a cerut OBLIGATORIU producatorilorRecunosc cinstit că mi-a fost poftă de mâncare românească, așa că am gustat din toate, dar am o măsură. Țin prea mult la sănătate și condiție fizică, așa că primul lucru pe care l-am cerut colegilor din PRO TV pentru cele 3 luni de muncă a fost… amenajarea unei minisăli de sport pentru mine. S-au organizat imediat și am tot ce-mi trebuie. În fiecare dimineață, înainte de orice, îmi fac programul personal și apoi… viața e frumoasă, chiar și în condiții extreme!

Publicat: 25 Jan. 2019, 19:00 News 3
Pe aceeași temă