Irina Maria Birou, condamnata DEFINITIV la inchisoare. Cati ani trebuie sa execute pentru ca a decapitat un om

Publicat: 25 Jan. 2019, 16:22 Vedete

In anul 2016, cantareata de muzica populara a fost implicata intr-un accident auto soldat cu decapitarea unui om.

Irina Maria Birou a fost condamnata DEFINITIV la inchisoare. In 2016, in luna septembrie, artista a lovit cu masina un om. Impactul a fost atat de puternic incat victima a fost decapitata. Victima de 83 de ani nu a avut nicio sansa in fata vitezei cu care Irina Maria Birou circula.

Cazul a ajuns in tribunale si s-a judecat in acest timp. Irina Maria Birou a fost condamnata definitiv la 2 ani de inchisoare. In plus, rudele victimei vor primi despagubire suma de 60.000 de lei ca daune morale. Alte patru persoane vor primi cate 40.000 de lei despagubire, informeaza gorj-domino.ro.

Irina Maria Birou, condamnata DEFINITIV la inchisoare

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, a stabilit prima instanță.

Publicat: 25 Jan. 2019, 16:22 Vedete
Pe aceeași temă