O celebră cântăreață din România a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme!

Publicat: 13 oct. 2021, 21:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum arată meniul Marinei Voica la 85 de ani și 36 de kilograme? Destul de variat, deși silueta ei uscățivă a stârnit îngrijorare la cea mai recentă apariție în public. 

Acum aproape o săptămână, la lansarea inedită a cărții ei, “Fantezie și umor…”, care a avut loc în biserica Sfânta Parascheva din Câmpina, Marina Voica a afișat o energie debordantă, dar și o siluetă costelivă.

La 85 de ani și la 5 luni de la operația pe cord, Marina Voica a reușit să își impresioneze audiența, rezistând eroic în picioare la acest eveniment care a avut loc într-o biserică. CIAO.RO a aflat însă cum se menține celebra artistă și cum arată meniul ei într-o zi normală.

În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus! Eu nu sar niciodată peste micul dejun.  Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii.

Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim. Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație. Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei,  o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar. Nu mănânc pâine în afară de două felii. Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine. Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine…”, ne-a mărturisit Marina Voica atunci când am întrebat-o ce preferă să mănânce și cum arată meniul său într-o zi normală.

Nu e pricepută în bucătărie

Celebra artistă locuiește singură în casa ei cochetă de la Breaza, acolo unde se gospodărește singură și foarte rar cere ajutorul vecinelor sale.

“Acasă fac aproape totul singură! Tocmai ce mi-am schimbat becul de la baie! Eu fac foarte multe chestii singură, în casă, dar nu în bucătărie! Nu știu, în bucătărie sunt antitalent! Nu știu să fac griș cu lapte deși sunt moartă după grișul cu lapte! Eu îmi fac singură picturile de acasă, ador să pictez! Cartea mea pe care am lansat-o este o capodoperă, trebuie să o citiți! Altceva nu știu să fac decât să cânt!”, a mai spus binecunoscuta Marina Voica, exclusiv pentru Ciao.ro!

 

 

Publicat: 13 oct. 2021, 21:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×