Viralul zilei! Nea Ilie de la Braila se deplaseaza pe strada plina de polei „like a boss”! Filmuletul cu el e super-tare!

Publicat: 25 Jan. 2019, 13:37 Viral
Viralul zilei! Nea Ilie de la Braila se deplaseaza pe strada plina de polei like a boss! Filmuletul cu el e super-tare!

Barbatul asta de la tara are o metoda inedita de a se deplasa pe polei.

Nea Ilie de la Braila se deplaseaza pe strada plina de polei „like a boss”! Nu toată lumea a fost speriată de poleiul de pe străzi. La ţară, situaţia a fost privită cu un pic mai multă relaxare.

Un barbat din judetul Braila a facut o adevarata demonstratie de patinaj artistic pe strada de la el din sat. Poleiul care a acoperit perfect asflatul a transformat totul intr-un patinoar iar oamenii au fost nevoiti sa se adapteze.

 Nea Ilie de la Braila se deplaseaza pe strada plina de polei „like a boss”!

Barbatul purta traditionalele cizme de cauciuc si se dadea pe gheata ca pe derdelus numai ca se aguta si de un bat cu care se impingea sa-si prinda viteza. „Nea Ilie” cum este strigat de cel care il filmeaza se descurca foarte bine cu poleiul si nu pare sa aiba nicio problema.

Sute de oameni au distribuit in doar 2 ore filmuletul cu barbatul postat pe Facebook facandu-i pe internauti sa mai uite de vremea rece si poleiul care a acoperit absolut totul si poate fi chiar periculos.

Publicat: 25 Jan. 2019, 13:37 Viral
Pe aceeași temă