Feli canta manele in cel mai natural mod posibil! Cum suna „De ce ma minti” interpretat de ea pe ritmuri de manea! VIDEO

Publicat: 25 ian. 2019, 11:47 Autor: D. C. Vedete

Dupa ce a devenit celebra cu participarea la Vocea Romaniei in echipa lui Marius Moga, Feli a ajuns sa aiba o cariera impresionanta in muzica la doar cativa ani dupa.

Feli canta manele! Cum suna „De ce ma minti” interpretat de ea!  Proaspata mamica a devenit cunoscuta dupa ce a participat la Vocea Romaniei in 2012, dar de atunci pana in prezent a lansat o multime de piese care au avut mare succes la public.

Iar daca in trecut a cantat alaturi de Grasul XXL, Puya sau Guess Who iar piesa cea mai ascultata a ei este „Vlas” acolo unde alaturi de Smiley a reusit sa depaseasca 30 de milioane de views pe Youtube acum a venit momentul sa incerce si ceva nou.

Feli canta manele VIDEO

Matinalii de la Kiss FM au provacat-o pe Feli sa cante un refren sau o piesa pe ritmuri de manea iar ceea ce a iesit este de-a dreptul spectaculos. Desi la inceput Feli s-a aratat emotiva si nu a inceput sa cante din prima, ulterior vocea ei impresionanta a facut furori pe radio cu maneaua „de ce ma minti?”.

Feli le-a spus ascultatorilor ca nu prea stie manele dar ca poate incerca sa cante o piesa de-a ei pe ritmuri de manea si a iesit foarte bine. Artista si-a ales o strofa din „Creioane Colorate” si a inceput sa o cante pe ritm de manea. Cand a vazut ca se descurca a inceput sa fredoneze si „De ce ma minti” iar acum toti fanii ei sunt curiosi sa asculte cum suna piesa ei pe ritm de manea. O puteti asculta in filmuletul de mai jos.

Publicat: 25 ian. 2019, 11:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă