Povestea lor de dragoste s-a incheiat violent, dar Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown! Ce crede cu adevarat despre acuzatiile de viol

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:24 Vedete

Rihanna ar avea pareri de rau pentru fostul ei iubit, mai ales ca acestuia i-au fost aduse acuzatii grave.

In ultimele zile, un nou scandal l-a avut in centrul atentiei pe artistul de culoare. Odata cu gravitatea situatiei in care s-ar afla acesta in prezent, desi a fost lasat in libertate, a venit si parerea fostei iubite. Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown, cel putin asta cred prietenii sai apropiati.

Artistul american a fost arestat luni, la Paris, impreuna cu alti doi barbati din anturajul sau. Totul dupa ce o tanara de 24 de ani i-a acuzat de viol, iar episodul infiorator a avut loc la inceptul lunii ianuarie, intr-o camera de hotel. Chris Brown a fost eliberat, insa, cu o zi in urma, dupa ce a fost audiat in acest caz de viol. Desi pe numele acestuia nu au fost formulate oficial acuzatii, ancheta inca se afla in desfasurare.

De asemenea, cu totii ne amintim ca Rihanna a suferit foarte tare, cu 10 ani in urma, cand era batuta cu bestialitate de iubitul ei de atunci, Chris Brown. Totodata, au existat si imagini cu ranile pe care artista celebra le avea la nivelul intregului chip, cand a mers la politie.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă