Chris Brown a fost arestat in Paris! Este suspect de tentativa de viol

Publicat: 22 ian. 2019, 13:59 Autor: Simona Vedete

Artistul Chris Brown a fost arestat pentru tentativa de viol dupa ce au fost depuse plangeri impotriva lui.

Rapperul, in varsta de 29 de ani, a fost retinut de politistii din Paris, in urma unei investigatii privind presupusul viol comis in hotelul Mandarin Oriental, unde a fost cazat in timpul Saptamanei Modei de la Paris.

O femeie in varsta de 24 de ani il acuza ca a abuzat-o sexual in camera lui de hotel intre 15 si 16 ianuarie 2019. Aceasta spune ca l-a intalnit pe Brown in clubul Le Crystal, langa Champs-Elysees, iar apoi a mers cu el la hotelul unde starul era cazat.

Potrivit publicatiei franceze Closer, acolo a avut loc presupusul viol. Femeia a depus o plangere la politie, dupa care s-a deschis o investigatie. Numele acesteia nu poate fi divulgat din motive legale.

Chris Brown a fost arestat in Paris

Chris Brown a fost arestat in Paris

Potrivit declaratiei sale, femeia sustine ca ea si o alta prietena au fost invitate la hotelul in care era cazat Chris Brown, insa prietena ei n-a mai venit asa ca a ramas singura cu artistul.

„Este acuzat de viol si este mentinut in arestul politiei. A fost arestat impreuna cu alte doua persoane, bodyguard-ul sau si un prieten, iar acum au loc interviuri si alte anchete” a spus unul din procurorii care se ocupa de caz.

Procurorii din Paris au optiunea de a-l elibera pe Brown sau sa deschida o urmarire penala. Managerii lui de la Sony Music inca n-au facut nicio declaratie, potrivit DailyMail.

Chris Brown a avut probleme legale in repetate randuri de cand a pledat vinovat in asaltul din 2009, cand si-a batut fosta iubita, pe Rihanna. Si modelul Liziane Gutierrez a sustinut ca artistul a lovit-o cu pumnul in fata inca cazul a fost inchis.

Publicat: 22 ian. 2019, 13:59 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă