Cabral Ibacka are probleme GRAVE de sanatate: „Doare, mamica mea, doare de parca tot piciorul stang e o masea ce pulseaza”

Publicat: 21 ian. 2019, 18:45 Autor: Simona Vedete

Indragitul prezentatorul de televiziune, Cabral Ibacka, se confrunta cu probleme mari de sanatate.

Acesta a povestit pe blogul personal clipele grele prin care a trecut prin cauza herniei de care sufera si care ii afecteaza viata. pentru o perioada, acesta chiar a fost nevoit sa stea la pat, potrivit B1.

Totul a inceput din cauza sporturilor extreme pe care acesta le adora, insa i-au cam venit de hac fiindca i-au cauzat mari probleme de sanatate. Nici perioada nu e deloc potrivita, mai ales ca sotia lui a nascut de curand si are nevoie de tot sprijinul pentru ingrijirea copilului.

Cabral Ibacka are probleme GRAVE de sanatate

Cabral Ibacka are probleme GRAVE de sanatate

„Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum.. mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur.

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea.

Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral Ibacka pe blogul personal.

Publicat: 21 ian. 2019, 18:45 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă