Un barbat din Pitesti si-a lovit intentionat soacra cu masina in timp ce femeia mergea pe strada! Imagini ireale cu incidentul! VIDEO

Publicat: 21 Jan. 2019, 15:25 Life
Un barbat din Pitesti si-a lovit intentionat soacra cu masina in timp ce femeia mergea pe strada! Imagini ireale cu incidentul! VIDEO

Desi in Romania ura fata de soacre este proverbiala se pare ca tanarul asta a dus totul la un alt nivel.

Un barbat din Pitesti si-a lovit intentionat soacra cu masina pe strada! Barbatul din Pitesti a remarcat-o pe femeie de la distanta si cand s-a apropiat cu masina a lovit-o in plin fara sa franeze.

Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina. Între cei doi există un conflict mai vechi, spun surse judiciare. Femeia in varsta de 50 de ani a cazut pe carosabil iar soferul a coborat rapid din masina si i-a mai adresat cateva injurii si s-a asigurat ca stie ca el este cel care a lovit-o cu masina. Incidentul a fost surprins de o camere de siguranta amplatasa pe una dintre casele de pe strada unde locuia soacra soferului.

Femeia mergea pe strada alaturi de sotul ei care nu a putut interveni atunci cand femeia a fost lovita de ginerele ei cu masina. Ba mai mult, sotul femeii a luat-o la fuga stiind probabil ca urmeaza sa fie si el agresat de soferul nervos. A mers sa cheme ajutoare si nu s-a intors sa-si ajute sotia decat dupa ce ginerele a demarat si a plecat de la fata locului.

Un barbat din Pitesti si-a lovit intentionat soacra cu masina pe strada!

Doamna de 50 de ani a fost luata de o ambulanta si a fost internata de urgenta la spital, acolo unde medicii au constatat ca a suferit o contuzie la sold si o fractura la genunchi. Deocamdată nu se ştie de ce a recurs tânărul la acest gest, însă potrivit surselor citate între cei doi există în conflict mai vechi.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Publicat: 21 Jan. 2019, 15:25 Life
Pe aceeași temă