S-au cunoscut in primele ore de la nastere si s-au casatorit 30 de ani mai tarziu! Povestea tinerilor indragostiti pare scrisa de mana destinului :O

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:10 Life

Jemma si Daniel Langley traiesc o frumoasa poveste de dragoste care ar putea inspira si un film!

Cei doi s-au cunoscut in primele ore de la nastere, pentru ca au venit pe lume la aceeasi materinitate. Dupa 30 de ani ei s-au casatorit si in prezent asteapta primul lor copil! Tinerii indragostiti au maturisit cum s-a petrecut totul.

Ei cred ca la mijloc a fost doar mana destinului, pentru ca foarte multi bebelusi vin pe lume in acelasi spital. Asta nu inseamna insa ca toti ajung sa isi intemeieze familii, dupa cum au glumit si tinerii proaspat insuratei. Totusi, ei s-au cunoscut in primele ore de la nastere, iar mamele lor isi amintesc si ele foarte bine acest moment unic.

Povestea lor incredibila a inceput cand s-au intalnit intr-un patut de nou-nascuti, si acestora pare sa le fi fost sortit sa fie impreuna. Asta deoarece povestea lor dureaza de aproape trei decenii si desi au pierdut legatura timp de foarte multi ani, s-au regasit unul pe altul.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:10 Life
Pe aceeași temă