S-au cunoscut in primele ore de la nastere si s-au casatorit 30 de ani mai tarziu! Povestea tinerilor indragostiti pare scrisa de mana destinului :O

Publicat: 30 ian. 2019, 16:10 Autor: madalina m. Life

Jemma si Daniel Langley traiesc o frumoasa poveste de dragoste care ar putea inspira si un film!

Cei doi s-au cunoscut in primele ore de la nastere, pentru ca au venit pe lume la aceeasi materinitate. Dupa 30 de ani ei s-au casatorit si in prezent asteapta primul lor copil! Tinerii indragostiti au maturisit cum s-a petrecut totul.

Ei cred ca la mijloc a fost doar mana destinului, pentru ca foarte multi bebelusi vin pe lume in acelasi spital. Asta nu inseamna insa ca toti ajung sa isi intemeieze familii, dupa cum au glumit si tinerii proaspat insuratei. Totusi, ei s-au cunoscut in primele ore de la nastere, iar mamele lor isi amintesc si ele foarte bine acest moment unic.

Povestea lor incredibila a inceput cand s-au intalnit intr-un patut de nou-nascuti, si acestora pare sa le fi fost sortit sa fie impreuna. Asta deoarece povestea lor dureaza de aproape trei decenii si desi au pierdut legatura timp de foarte multi ani, s-au regasit unul pe altul.

Jemma si Daniel s-au cunoscut in primele ore de la nastere, atunci cand Janine, mama tanarului, dar si Keryn, mama tinerei, au intrat in travaliu aproape simultan. Femeile au fost aseazate in paturi apropiate din acelasi salon al Spitalului William Angliss, din Australia.

S-au cunoscut in primele ore de la nastere si s-au casatorit 30 de ani mai tarziu

Cele doua gravidute s-au imprietenit, chiar inainte ca cei doi bebelusi sa se nasca si au format o legatura. Destinul a facut ca nou-nascutii sa fie asezati impreuna, in acelasi pat. Dupa ce s-au intors la vietile lor, femeile au continuat sa tina legatura, pentru ca locuiau aproape, pana cand Jemma si Daniel aveau in jur de 10 ani.

Indragostitii care s-au cunoscut in primele ore de la nastere au pierdut atunci legatura, dar au reluat-o in 2013, cand tanara a inceput sa discute pe Facebook cu sora lui Daniel. Nu a durat prea mult pana cand cei doi s-au regasit, si in 2014 au devenit oficial in cuplu. Barbatul a decis sa o ceara in casatorie de Anul Nou, in 2016 si nunta lor a avut loc in luna aprilie din 2017, la Mont Du Soleil, din Victoria, Australia.

„Toata lumea crede ca povestea noastra de dragoste e atat de nebuneasca! Ne-a fost sortit sa fim impreuna, cred ca asta inseamna sa iti fie sortit destinul inca de la nastere”, a povestit Jemma Langley.

(sursa: ladbible.com)

Publicat: 30 ian. 2019, 16:10 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă