EXCLUSIV | Xonia poftește la cozonacul făcut de tatăl ei în Australia + Cum îi mulțumește lui Dumnezeu de Paște: „Un cadou este că sunt în viață!”

Publicat: 02 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Xonia arată mai bine ca niciodată și radiază de fericire. Lucrurile merg bine în viața ei și are prieteni mulți și buni alături de care va petrece Paștele. Dar gândul ei se duce către Australia, acolo unde s-a născut și este familia ei.

Cântăreața și-ar fi dorit să fie alături de părinții ei în Australia și să facă sărbătorile acolo pentru că  îi lipsește mâncarea pregătită de tatăl ei, pasionat de cooking, și în mod special cozonacul făcut de acesta.

„Sunt foarte bine, mult mai bine!”, ne-a mărturisit Xonia din punctul de vedere al sănătății!

Xonia poftește la cozonacul făcut de tatăl ei în Australia

„Nu fac nimic în mod special de sărbători. O să fiu cu familia, cu prietenii, o să ne bucurăm de mâncărurile tradiționale de Paște! Cadourile vin în fiecare zi. În primul rând mă bucur pentru că sunt sănătoasă și am un acoperiș deasupra capului, am o familie minunată care mă susține, am prieteni foarte buni. Un cadou este că sunt în viață și apreciez acest lucru foarte mult. Sunt recunoscătoare. Dar un cadou care ar putea să vină curând ar fi noul meu single, „Money, money”! E bine să ai bani pentru shopping și pentru multe lucruri, ca să ne plătim facturile”, ne-a mărturisit Xonia, râzând, și povestind că este mai cumpătată pentru că preferă să strângă bani.

Xonia este o împătimită a mâncării gătite acasă și abia așteaptă să guste din toate bunătățile pregătite special pentru sărbători.

„De Paște, cel mai mult mi-ar fi plăcut să fiu în Australia pentru că tatăl meu face cel mai bun cozonac și e foarte pasionat de gătit. Mi-ar fi plăcut să fiu acasă împreună cu ei în primul rând. În al doilea rând, nu se compară cu nimic mâncarea făcută acasă. Mă voi bucura alături de prietenii mei care au acceptat anul ăsta să fac parte din familia lor. Abia aștept să gust din toate bunătățile noastre de Paște. Îmi place tot, mănânc, nu sunt fițoasă!”, a mai povestit artista pentru Ciao.ro.

Publicat: 02 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×