Barbatul care a omorat 73 de caini dupa ce a fugit cu banii donati de sute de oameni pentru mancarea animalelor! Imagini cu puternic impact emotional!

Publicat: 21 Jan. 2019, 15:05 Life

Omul care trebuia sa aiba grija de animale a parasit adapostul cu banii de mancare si nu a mai trecut deloc pe la caini lasandu-i efectiv sa moara de foame.

Barbatul care a omorat 73 de caini dupa ce a fugit cu banii donati pentru caini. Scene ingrozitoare intr-un adapost de caini din Prejmer, de langa Brasov, acolo unde barbatul care trebuia sa aiba grija de animale a fugit cu banii de mancare si a lasat cainii sa moara.

Bărbatul care a lăsat să moară de foame 73 de câini dintr-un adăpost, după ce a fugit cu banii donaţi de sute de oameni pentru mâncarea patrupedelor a fost reţinut de poliţişti. Cruzimea individului a fost descoperită de unul dintre voluntari, care s-a dus la adăpostul din apropiere de Braşov, să vadă în ce condiţii stau căţeii.

Îngrozit să vadă cadavre de animale, omul a anunţat poliţiştii, care l-au căutat trei zile pe escroc până să pună mâna pe el. Bărbatul este acuzat acum de moartea animalelor şi poate fi pedepsit cu un an de închisoare.

Peste 70 de câini au murit de foame la adăpostul „Rainbow Shelter” din localitatea Prejmer. Și mai cumplit este că la fața locului s-au găsit saci întregi cu mâncare pentru animale. Descoperirea a fost făcută de un grup de voluntari, iubitori de animale care au venit la adăpost să verifice situația după ce aflaseră că lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Ce au găsit a șocat pe toată lumea: zeci de cadavre de câini și pisici.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 15:05 Life
Pe aceeași temă