EXCLUSIV| Iulia Albu, revoltată de un nou trend lansat pe internet: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Publicat: 28 nov. 2020, 19:27 Autor: Dora Bazavan Vedete

Este critic de modă și fashion editor și e de părere că, deși mănâncă carne și nu este vegană precum alte vedete de la noi, se împotrivește purtării blănurilor exotice! I se pare un gest imoral și iresponsabil. De ce? Domnița de Albă a mărturisit chiar ea ce o deranjează de fapt.

“Nu mi se pare nimic glamuros și nici sexy în a jupui de vii niște animale crescute în condiții inumane pentru a-ți acoperii trupul cu blană lor! Nu sunt o ipocrită, mănânc carne! Da, mănânc și carne de găină, chiar dacă am un cocoș. Mănânc oaie, vită, porc. Dacă doresc o haină din bană, pot purta una din oaie nu trebuie neapărat să  jupoi o vulpe crescută într-o cușcă de dimensiunea ei și  nici nu doresc sincer să contribui la creșterea comerțului cu produse obținute în acest fel.

În 2020 este un gest de iresponsabilitate și imoral din punct de vedere social să mai porți blănuri exotice. Un palton din cașmir va fi întotdeauna o alegere inspirată și o investiție pe termen foarte lung, iată de ce în dressingul meu se regăsesc mai multe piese de acest tip, în defavoarea celor din blană naturală.

Am avut o discuție cu Cătălin Măruță la un moment dat în timpul rubricii mele  “Marțea Neagră cu Iulia Albu” de la Pro TV, în legătură cu alegerile mele vestimentare din acest punct de vedere și am rămas șocată de faptul că oamenii în România nu înțeleg diferența între a tunde un animal și a-l jupui de viu.

Prin proiectele TV pe care le-am avut în decursul anilor și sutele de articole pe care le-am scris  am încercat și încerc permanent să educ opinia publică și din acest punct de vedere, acesta fiind un rol pe care nu mulți sunt dispuși să și-l asume dar care mie mi se potrivește mănușă”, a povestit Iulia Albu pentru Ciao.ro.

De asemenea, Iulia Albu nu este de acord cu expunerea prematură a copiilor vedetelor pe rețelele sociale, fiind de părere că unele persoane publice chiar exploatează imaginea copiilor lor. “Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online, atât pe instagram cât și pe youtube, vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș, pozandu-i din prima secundă după ce au fost născuți și apoi “exploatându-le” imaginea intens pe rețelele lor online. Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și de asemenea apetența noii generații pentru implanturi mamare și mai noi fesiere”, a mai spus Iulia Albu, care fiind întrebată daca este în continuare împotriva operațiilor estetice și dacă își dorește să aducă anumite îmbunătățiri corpului său, a răspuns: “Sunt foarte mândră de trupul meu și nu doresc să îi aduc modificări”.

 

Publicat: 28 nov. 2020, 19:27 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă