Un pescar din Satu Mare a prins un somn de peste 75 de kilograme si lung cat un Matiz! Cum arata „monstrul” record?! FOTO

Publicat: 11 Jul. 2019, 14:59 Life

Pestele urias este unul dintre cei mai mari capturati vreodata in raul Somes si chiar in Romania. Imaginile cu captura pescarului au devenit instant virale.

Un pescar din Satu Mare a prins un somn de peste 75 de kilograme  Un barbat din Satu Mare a batut recordul vietii sale de pescar atunci cand a vazut ce monstru a scos din apa.

Satmareanul „erou” a reusit sa se lupte minute bune cu un somn de 75 de kilograme pe care l-a pescuit in raul Somes. Alexandru Fernea si-a dat seama care are in carlig un peste urias atunci cand pestele a inceput sa se zbata, dar nu i-a venit sa creada atunci cand l-a scos singur la mal si l-a cantarit cu prietenii. Somnul avea nici mai mult nici mai putin de 75 de kilograme si o lungime de 2.52 metri.

Un pescar din Satu Mare a prins un somn de peste 75 de kilograme

„L-am prins la ora 5 fără 20 dimineaţa. Singurul l-am scos, după cinci minute. Iar împreună cu un băiat am reuşit să îl aduc în 15 minute sus pe mal”, a declarat Alexandru Fernea pentru presasm.ro.

Sătmăreanul nu este la prima sa reuşită de acest gen, fiind recunoscut în domeniul pescuitului. Înainte să tranşeze peştele, Alexandru Fernea l-a expus în cartierul în care locuieşte pentru a-l vede toţi cei care erau curioşi de o captură impresionantă.

Imaginile cu somnul de 75 de kilograme au devenit imediat virale pe Facebook si tota lumea il felicita pe barbat ca a reusit sa se lupte singur cu peste si sa-l scoata din apa fara sa aiba nevoie si de alti pescari.

 

Publicat: 11 Jul. 2019, 14:59 Life
Pe aceeași temă