Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia! A fost aproape de tornada devastatoare. Prima lui declaratie

Publicat: 11 Jul. 2019, 13:15 Vedete

Actorul de comedie din serialul Las Fierbinti, produs si difuzat de PRO TV, se afla in vacanta in Halkidiki, Grecia, alaturi de familie.

Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia. Vedeta PRO TV se afla in vacanta alaturi de familia sa. Acesta a marturisit ca a scapat ca prin minune de tornada care s-a produs in Grecia, cu cateva ore in urma. Aceasta furtuna a afectat Halkidiki si multe alte zone din aceasta tara.

Acesta se afla la o terasa, insotit de familia sa. In acele momente a inceput sa ploua, iar in cateva minute totul s-a transformat intr-o urgie. In furtuna din Grecia au murit o romanca si copilul ei care se aflau, si ei, in vacanta.

Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia

”Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa … În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost… Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm…” – a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Mihai Bobonete i-a facut roast lui Maruta! „Nu mai esti nici tu ce erai, stai linistit! Doar babele se mai uita la tine! Acuma de cand ti-ai pus si tu par…” VIDEO

Furtuna de zilele acestea din Grecia a facut peste 30 de victime. Au ajuns la spital pentru a fi tratate. Doi romani au murit dupa ce acoperisul restaurantului in care se aflau s-a prabusit. Numarul victimelor a ajuns la sase, informeaza BBC. Este vorba de un cuplu din Cehia, doi romani si doi rusi.

Bobonete a spus TOT despre operatia suferita: „Ma bucur ca traiesc”

Publicat: 11 Jul. 2019, 13:15 Vedete
Pe aceeași temă