Romani, spulberati de furtuna din Grecia. Autoritatile au declarat stare de urgenta VIDEO

Publicat: 11 iul. 2019, 09:35 Autor: D. C. VIDEO
Romani, spulberati de furtuna din Grecia. Autoritatile au declarat stare de urgenta VIDEO

Doi romani se numără printre cele 6 persoane care au decedat în urma furtunilor de miercuri seară din nordul Greciei, au anunţat autorităţile.

Romani, spulberati de furtuna din Grecia. Autoritatile au declarat stare de urgenta. O femeie şi un băiat de opt ani, ambii de naţionalitate română, au decedat în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia.

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor şi furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunţat autorităţile din Grecia.

Autorităţile din Grecia au decretat stare de urgenţă în zona Halkidiki. Cel puţin 140 de pompieri acţionează în zonă.

Romani, spulberati de furtuna din Grecia VIDEO


Meteorologii estimează că va continua să plouă în zonă şi joi dimineaţă. Cel puţin şase persoane au murit şi mai multe au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor şi furtunilor care au afectat nordul Greciei, a informat miercuri Departamentul de Pompieri, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Un bărbat de o altă naţionalitate a murit după ce vântul a distrus o rulotă în Halkidiki, o locaţie turistică populară, au informat autorităţile. Un alt bărbat şi o femeie au fost răniţi în acelaşi incident.

Un alt barbat a murit după ce un acoperiş s-a prăbuşit într-un restaurant local din Nea Plagia, iar alţi trei au murit după ce un copat s-a prăbuşit lângă un hotel. Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spital, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 11 iul. 2019, 09:35 Autor: D. C. VIDEO
Pe aceeași temă