De ce nu se ingrasa Dan Negru. Prezentatorul tv are tabieturi secrete, de peste 20 de ani

Publicat: 10 Jul. 2019, 17:32 Vedete

Este o prezenta constanta pe micile ecrane din toata tara. De cand e in showbiz, are acelasi look si aceeasi forma fizica de invidiat.

De ce nu se ingrasa Dan Negru? Prezentatorul tv a marturisit ca are cateva tabieturi pe care le respecta de peste 20 de ani. Sustine ca, in continuare, are aceeasi masura la haine de cand era tanar. Secretul siluetei sale? Aparent, ceaiul negru pregatit de sotia lui, Codruta.

Dan Negru a marturisit ca, atunci cand are zi de filmare, nu mananca nimic. In schimb consuma 10 litri de ceai negru pe care i-l prepara sotia lui, Codruta. In plus, indiferent de emisiunea pentru care filmeaza, acesta nu mananca niciodata pe platourile din studiouri.

De ce nu se ingrasa Dan Negru

Dan Negru va avea o noua emisiune la Antena 1! Cum se cheama emisiunea si de cand va incepe! Va avea si un co-prezentator!

„Am tabieturile mele pe care le păstrez de 20 de ani la Revelioane. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar după cele trei zile în care filmez revelionul, slăbesc între trei şi cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane.

Ce familie frumoasă are Dan Negru! Fiica îi seamănă perfect! Imagini rare cu soția lui

E poate cea mai bună cură de slăbire: Revelion plus ceai negru şi dai jos trei până la cinci kilograme. E reţeta pe care o am de 20 de ani. Soţia mea, Codruţa, îmi pregăteşte în zilele acelea cel puţin 10 litri de ceai negru. Sunt un mare băutor de ceaiuri, iar în perioada filmărilor de revelion fac exces de ceaiuri”, a declarat Dan Negru pentru click.ro.

Averea lui Dan Negru. Prezentatorul tv isi construieste al patrulea bloc in Bucuresti

Publicat: 10 Jul. 2019, 17:32 Vedete
Pe aceeași temă