Radu Mazare s-a casatorit azi cu Roxana Mihalache. Cum se va consuma mariajul lor? Detalii wow

Publicat: 10 Jul. 2019, 15:12 Vedete

Fostul edil al Constantei se afla incarcerat in penitenciarul Rahova. Cu toate astea, va face nunta cu iubita pe care o are de peste 10 ani.

Radu Mazare s-a casatorit azi cu Roxana Mihalache, iubita lui. Cei doi isi unesc destinele in fata unui ofiter al starii civile, in penitenciarul Rahova. Fostul edil al Constantei este incarcerat aici dupa ce a primit o sentinta de 9 ani de inchisoare, informeaza stirileprotv.ro.

Ceremonia celor doi va fi simpla. Radu Mazare si Roxana Mihalache se cununa civil pe 10 iulie 2019. Cei doi vor avea doar 10 invitati din randul familiei, dupa cum le permite regulamentul penitenciarului.

Radu Mazare s-a casatorit cu Roxana Mihalache

Roxana Mihalache este mai tanara cu 20 de ani decat Radu Mazare. Cei doi se iubesc de peste 10 ani si ea i-a fost mereu alaturi, si la bine, si la rau. Cei doi au depus cererea de casatorie in urma cu 12 zile.

Evenimentul are loc chiar acum, la ora 15.00, in sectorul de vizite al inchisorii. Mirii vor primi doar apa sau suc. Alcoolul este strict interzis in inchisoare. Fotografiile de nunta vor fi facute de ofiterul penitenciarului. Dupa oficializarea cununiei, Radu Mazare poate sta cu iubita lui doar 48 de ore.

 Mazare se va casatori in puscarie. Cum a cerut-o de sotie pe Roxana? :O

Cum arata rochia de mireasa a Roxanei

Pentru a isi consuma casnicia, fostul edil trebuie sa depuna o cerere speciala. Cei doi pot petrece 48 de ore impreuna in camera intima. In ultimele zile, Radu Mazare si-a facut analizele obligatorii pentru starea civila. Starea lui de sanatate este foarte buna.

Radu Mazăre contestă condamnarea de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor

  • “(Sunt, n.r.) Pregătită. Nu am niciun inel, rochița o aveam. M-am pregătit în 20 de minute, rochia e veche, eu m-am aranjat singură. Nu am primit încă inel de logodnă” a reacționat Roxana la sosirea la penitenciar.
  • „Casă de piatră și multă fericire (urează tatălui său, n.r.). Este mare fericire”, a declarat Răducu Mazăre, la sosirea la Penitenciarul Rahova.

In penitenciarul Rahova, Radu Mazare are activitate zilnic. Acesta are diverse munci, printre care croirea de fete de perna si cearsafuri. Vezi aici mai multe imagini de la penitenciarul Rahova.

Radu Mazare Jurnior calca pe urmele tatalui sau! Are 24 de ani, a terminat facultatea la Londra si si-a deschis deja prima afacere! La 16 ani castiga 4.000 de euro

Publicat: 10 Jul. 2019, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă