Cosmin Selesi a fost operat! Acesta a postat o poza de pe patul de spital. Ce a patit prezentatorul

Publicat: 10 iul. 2019, 13:52 Autor: Simona News 3
Cosmin Selesi a fost operat! Acesta a postat o poza de pe patul de spital. Ce a patit prezentatorul

Fanii sunt Selesi s-au panicat atunci cand au vazut pe social media o poza cu acesta pe patul de spital.

Cosmin Selesi a fost operat! Prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva” a trebuit sa fie supus unei interventii chirurgicale, la fel si Catalin Bugean, regizorul show-ului.

Amandoi sufereau de deviatie de sept si a fost nevoie de interventia chirurgicala, insa cum s-a nimerit sa fie in acelasi spital, in aceeasi si in aceeasi rezerva.

Cosmin Selesi a fost operat!

Cosmin Selesi a fost operat

„Amândoi am avut aceeași problemă, deviație de sept, și ne-am sincronizat să ne operăm în aceeași zi și să stăm în aceeași rezervă. Doar medicii au fost diferiți. M-a uimit la Cosmin faptul că era mai fricos și foarte sensibil, așa că a fost foarte bine să fim amândoi, pentru că ne-am susținut unul pe altul.

Ne-am operat luni, iar el a intrat în operație înaintea mea. Operația a durat o oră și jumătate și a fost făcută laparascopic. Când ne-am trezit din anestezie, eram atât de veseli amândoi că se minunau și doamnele asistente. Ne simţeam foarte bine!

A fost o veselie în rezerva noastră în ziua aia… Iar când am respirat prima dată pe nas după operație, m-a luat amețeala, căci problema mea cu deviația de sept era veche de zece ani, timp în care am fost dependent de picăturile nazale” a spus Catalin Bugean, potrivit Libertatea.

„Amândoi aveam probleme cu deviația de sept şi a fost foarte bine că ne-am sincronizat în privința operației. În rezervă am stat la povești, ne-am uitat la TV, ne-am relaxat. A fost foarte bine cu el acolo. Ne-am internat duminică seara, iar marți ne-am externat, dar un timp va trebui să venim periodic la control” a spus si Cosmin Selesi.

 

View this post on Instagram

 

Ce fac un regizor și un actor când sunt internați in același salon, in spital! #bottlecapchallenge ?

A post shared by Cosmin Selesi (@cosminselesioficial) on

Publicat: 10 iul. 2019, 13:52 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×