Imagini scandaloase! Un baietel de 10 ani a fost calcat in picioare si batut crunt de o fata si colegii ei! Imaginile au fost facute publice de mama lui! VIDEO

Publicat: 10 Jul. 2019, 10:30 Life

Imaginile te pot afecta emotional si sunt de o violenta fizici si psihica extrema. Mama copilului este distrusa de durere.

Un baietel de 10 ani a fost calcat in picioare si batut crunt de o fata! Un copil din Cugir a fost trântit la pământ, bătut și înjurat de către un grup de tineri. În timp ce îl agresau, copiii au filmat întreaga scenă.

Baietelul in varsta de 10 ani a fost batut si agresat fizic de alti copii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani. Incidentul a avut loc luni seară în localitatea Cugir din judeţul Alba iar principala agresoare din filmulet este o fata care pare ca vrea sa-l snopeasca in bataie pe baietel.

Un baietel de 10 ani a fost calcat in picioare

 

In video se poate vedea clar cum baiatul cazut la pamant este lovit cu picioarele, scuipat si injurat in toate felurile de un grup de alti copii in timp ce unul dintre ei filmeaza.

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu, R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești…

Off, oare cum aș putea să îi numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat din punct de vedere legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris pe Facebook mama băiețelului agresat.

„Este copilul meu… Dumnezeu știe ce copilărie grea a avut, eu muncind și el sa își crească fratele autist…..cand prind timp liber sa fiu lângă cel mic, îl las pe Robert afara… Pt recreere și ajunge așa… Oare cum să iert mizeria asta de fată, oare cum mă va ierta el că l-am lăsat pe afară?” a scris mama baiatului intr-o postare pe Facebook!

Reprezentanții Poliției Alba au transmis că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. „Persoanele implicate au fost identificate: sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani. Pentru miercuri dimineață patru minori au fost chemați la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinții, pentru audieri”, au precizat reprezentanții Poliției Alba.

Publicat: 10 Jul. 2019, 10:30 Life
Pe aceeași temă