Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua! Ce s-a intamplat cu un fan care a facut o fotografie

Publicat: 10 iul. 2019, 09:53 Autor: Simona Vedete

Noi poze de la Wimbledon din timpul meciului Serenei Williams au iesit la iveala.

Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua! Dupa ce oamenii de paza au pus restrictii si au interzis oricarei persoane din tribuna sa-i faca poze Ducesei Meghan, a avut loc un moment controversat.

Un fan statea foarte aproape de Meghan si a scot telefonul pentru a face o fotografie. In doar cateva secunda, un bodyguard s-a dus spre el si i-a interzis sa-i mai faca poze Ducesei, pentru ca e afla intr-un „spatiu privat”.

Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua

Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua

Insa bietul barbat isi facea doar un selfie, si nicidecum o poza Ducesei de Sussex, iar totul a devenit stanjenitor, in special pentru bodyguard, care nu s-a asteptat la asta.

Ducesa de Sussex a mers sa-si vada buna prietena, pe Serena Williams in timpul partidei de tenis de la Wimbledon. Aceasta a fost insotita de Sussex a fost insotita de colegele ei de la universitate, Lindsey Roth and Genevieve Hillis, care sunt, conform zvonurilor, nasele fiului ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Controversele create de Meghan Markle la Wimbledon continua

Meghan a fost numita „copilaroasa” si „figuranta” dupa ce le-a interzis fanilor s-o fotografieze la Wimbledon, cu toate ca erau 12.000 de oameni in multime si mai mult de 1 milion de oameni care o vedeau la TV.

Ducesa de Sussex si prietenele sale erau in mijlocul unei tribune, in jurul carora erau 40 de locuri goale, doar oamenii de paza ai Ducesei fiind langa ele.

Publicat: 10 iul. 2019, 09:53 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă