Meghan Markle, cu aere de vedeta la Wimbledon dupa ce le-a interzis fanilor sa-i faca poze

Publicat: 09 Jul. 2019, 13:37 Vedete

Ducesa de Sussex a mers sa-si vada buna prietena, pe Serena Williams in timpul partidei de tenis de la Wimbledon.

Meghan Markle, cu aere de vedeta la Wimbledon. Ducesa de Sussex a fost insotita de colegele ei de la universitate, Lindsey Roth and Genevieve Hillis, care sunt, conform zvonurilor, nasele fiului ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghan a fost numita „copilaroasa” si „figuranta” dupa ce le-a interzis fanilor s-o fotografieze la Wimbledon, cu toate ca erau 12.000 de oameni in multime si mai mult de 1 milion de oameni care o vedeau la TV.

Meghan Markle, cu aere de vedeta la Wimbledon dupa ce le-a interzis fanilor sa-i faca poze

Meghan Markle, cu aere de vedeta la Wimbledon

Ducesa de Sussex si prietenele sale erau in mijlocul unei tribune, in jurul carora erau 40 de locuri goale, doar oamenii de paza ai Ducesei fiind langa ele.

Cele trei au parut relaxate si fericire in timp ce au urmarit partida de tenis, iar Meghan a purtat un superb lantisor cu pandantiv cu initiala A de la Archie.

Insa fanii din multime au fost nemultumiti, fiindca, dupa cum spun acestia, li s-a ordonat sa nu i se faca poze.

Ofiterii de protectie au declarat ca nu le-a fost permis acest lucru fiindca cele trei erau intr-un „spatiu privat” – chiar daca meciul a fost difuzat pe BBC catre mai mult de un milion de oameni.

Sally Jones, in varsta de 64 de ani, statea in acelasi rand cu Meghan, dar nu a observat-o pana cand un ofiterul de protectie regala a atins-o pe umar.

Consultantul PR a spus: „Sa nu-i faceti fotografii Ducesei, ea este aici intr-un spatiu privat”, potrivit Mirror.

Doamna Jones a fost revoltata si a declarat pentru Daily Telegraph ca ea crede ca ofiterul de protectie regala era „destul de jenat” si „a parut putin intrigat”, de cererea pe care a facut-o.

Publicat: 09 Jul. 2019, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă