Miliardarul american Jeffrey Epstein a pledat nevinovat! Acesta a fost arestat pentru trafic de minori

Publicat: 09 iul. 2019, 11:45 Autor: Simona News 3

Miliardarul Jeffrey Epstein este un fost apropiat al lui Bill Clinton, Donald Trump şi prinţul Andrew.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a pledat nevinovat! Acesta a fost reținut pentru trafic de minori, în New York și Florida, în perioada 2002 – 2005, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare, a pledat nevinovat, potrivit Reuters.

Epstein, care a fost arestat pe 6 iulie, în New Jersey, a fost audiat luni la Curtea superioară din New York și a pledat nevinovat. Pe numele său au fost formulate două capete de acuzare, pentru care riscă o pedeapsă cu până la 45 de ani de închisoare.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a pledat nevinovat!

Miliardarul american Jeffrey Epstein a pledat nevinovat

Epstein va rămâne reținut până cel puțin pe 15 iulie, când a fost programată o audiere pentru stabilirea cauțiunii.

Cele mai recente acuzații care i se aduc bancherului sunt acelea că angajați ai săi și prieteni l-au pus în legătură cu minore, cele mai tinere având 14 ani, iar Epstein a întreținut relații sexuale cu acestea, deși știa că au sub 18 ani.

Epstein ar fi plătit tinerele cu bani gheață, pentru „masaje”, dar ulterior le-a agresat sexual sau le-a abuzat. Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, unele victime au fost apoi oferite de Epstein altor persoane, pentru servicii sexuale.

În urmă cu 11 ani, Epstein, în vârstă de 66 de ani, care are legături cu Hollywood-ul și lumea politică din SUA, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzațiile de solicitare a serviciilor unor prostituate.

Atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenții săi personali, ademenea minore în locuința sa din Palm Beach, Florida., sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual și le plătea cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de dolari.

Sentința i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. Totodată, a fost înscris în registrul național al infractorilor sexuali. În închisoare, Epstein a trăit într-o celulă privată. El putea părăsi închisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou, o situație criticată de analiștii în domeniu.

Publicat: 09 iul. 2019, 11:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă