Neversea 2019. Gianluca Vacchi, cel mai excentric milionar din lume, a facut show in ultima seara a festivalului

Publicat: 08 Jul. 2019, 20:17 Vedete

Cel mai popular festival de muzica electronica de la malul marii s-a incheiat, de curand. Petrecaretii au fost prezenti in numar mare, la editia din 2019.

Gianluca Vacchi, Neversea 2019! Printre cei care au facut atmosfera la festival s-a numarat si excentricul milionar italian. Mai jos puteti urmari si filmuletul oficial publicat de Neversea, cu „Gianluca in the mix”!

Festivalul de la malul marii Negre a adunat peste 200.000 de mii de petrecareti, in special tineri. Acestia au dansat si s-au distrat in cele patru nopti de festival. In incheierea evenimentului a fost prezent si Gianluca Vacchi.

Gianluca a facut show total la Neversea!

Gianluca Vacchi Neversea 2019

Considerat cel mai excentric milionar din intreaga lume, acesta a devenit o reala senzatie pe Instagram, in urma cu trei ani de zile, cand a lansat un filmulet in care dansa alaturi de partenera lui. Miscarile sale naturale au fost atat de apreciate de internauti, incat a fost propulsat pe lista celor mai in voga personalitati ale momentului.

Asa cum era de asteptat, Gianluca a facut senzatie si la Neversea. A venit in calitate de DJ, si nu este pentru prima oara cand isi face aparitia in Romania, in aceasta postura. Celebrul italian are in prezent aproape 13 milioane de urmaritori, doar pe Instagram. De asemenea, este considerat unul dintre cei mai populari influenceri de pe retelele sociale.

Video cu Gianluca Vacchi Neversea 2019

Gianluca le-a transmis romanilor si un mesaj, odata cu incheierea festivalului Neversea, la care a mixat piese cunoscute si apreciate de public, timp de peste o ora. „Credeti in visele voastre! Si sa aveti curajul sa incercati, sa faceti! Faptul ca urmariti e important, dar ulterior trebuie sa si actionati!”, le-a spus Gianluca Vacchi fanilor sai.

Noaptea trecuta a reprezentat ultima de distractie, din cadrul Neversea. Cel mai mare festival de muzica de pe malul Marii Negre a strans nume grele, care au urcat pe scena, precum artista Jessie J.

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia, dar si in intreaga lume. Totodata, pe langa calitatile sale de showman si DJ, alaturi de stilul vestimentar inedit, el mai este celebru si pentru faptul ca a mostenit un imperiu. Este vorba despre o multinationala de ambalaje, iar averea sa este estimata in jurul unei cifre cu sase zerouri.

Jessie J., show incendiar la Neversea 2019!

Publicat: 08 Jul. 2019, 20:17 Vedete
Pe aceeași temă