Fetița lui Gianluca Vacchi s-a născut cu „gura de lup”. Cum arată acum Blu Jerusalema

Publicat: 06 sept. 2022, 12:33 Autor: Camelia Vedete

Fetița lui Gianluca Vacchi S-a născut cu „gura de lup”, fiind un moment foarte greu pentru părinții ei. Acum, ea are aproape 2 ani și este o minune de copil.

Gianluca Vacchi nu ratează niciun moment să își posteze fetița pe rețelele de socializare. Este foarte mândru de Blu Jerusalema, care îi aduce bucurie zi de zi.

Cum arată Blu Jerusalema la doi ani

Mai mult, în una din ultimele sale postări, milionarul italian a fost văzut în timp ce juca tenis, dar o ținea și pe fetița lui în brațe. Gianluca chiar a recunoscut că Blu Jerusalema îl are la degetul mic și face absolut tot ce își dorește ea.

„Acel moment când ea e fata lui tata. Sunt efectiv la cheremul ei și fac tot ce își dorește”, a scris Gianluca Vacchi în dreptul imaginilor cu fiica lui.

Fetița lui Gianluca Vacchi s-a născut cu „gura de lup”

Medicii au descoperit că Blu Jerusalema avea boala numită „gură de lup”. Bucuria nașterii fetiței a fost umbrită de această veste, însă milionarul a trecut repede peste. Gianluca împreună cu iubita o tratează pe cea mică exact ca pe un copil normal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Ce este boala „gura de lup”

Este vorba de o malformație care apare la nivelul osului palatin și despre care nu se cunosc atât de multe lucruri. În sensul că nu știm de ce apare sau cum ar putea fi prevenită această afecțiune la bebeluși.

Gura de lup, numită în termeni medicali palatoschizis, constă într-o despicătură în partea din spate a vălului palatin (cerul gurii). În care nasul și gura nu sunt despărțite, așa cum e normal.

Trist, Gianluca Vacchi povestea extrem de emoționat că nu există nicio durere mai mare pentru un părinte decât de a-și vedea copilul bolnav.

„Ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte. Îngerul nostru nu încetează să ne uimească!

A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe ce țin de sănătatea copilului lor!”, spunea Gianluca Vacchi.

Publicat: 06 sept. 2022, 12:33 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă