Gianluca Vacchi loveste din nou! Imagini senzuale cu milionarul italian in piscina, debordand de erotism!

Publicat: 24 apr. 2017, 11:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Gianluca Vacchi loveste din nou! Imagini senzuale cu milionarul italian in piscina, debordand de erotism!

Pentru cine nu a aflat inca cine este Gianluca Vacchi, va spunem noi: un milionar italian putred de bogat care arata beton la varsta lui! Barbatul s-a nascut in 1967 la Bologna, are diploma in economie si este un antreprenor excelent!

Acesta a atras atentia publicului in momentul in care a inceput sa posteze pe conturile sale de socializare imagini video in care danseaza alaturi de sotia sa. Gianluca Vacchi este innebunit dupa tatuaje, are prieteni celebri din toate mediile (modele, fotbalisti, actori etc) si are 630 mii de fani pe Instagram.

Datorita popularitatii sale si a numarului de persoane care ii urmaresc filmele in care danseaza alaturi de sotia lui superba (care e model, evident 😀 ), Gianluca Vacchi a primit un contract de imagine. Italianul face reclama la o marca de cafea si modul prin care o face e… WOW!

Actiunea are loc intr-o super vila de cateva milioane de euro. Bogatasul, adica Gianluca Vacchi, apare in diferite ipostaze si facand diverse actiuni prin casa, insotit mereu de valet. Majordomul sau se plimba dupa el de fiecare data cu o tava pe care are cafea aburinda.

Punctul culminant al reclamei este momentul pe care multe doamne il asteapta cand e vorba de un video cu Gianluca Vacchi. Acesta iese din piscina, cu apa siroind pe fata, si arunca o privire seducatoare si ametitoare catre camerele care il filmeaza. Aceasta privire, combinata cu zambetul sau imaculat, a reusit sa atraga fanele!

Citeste si: „Milionarul italian Gianluca a comis-o din nou. A dansat lasciv imbracat doar intr-o pereche de chiloti minusculi”

Publicat: 24 apr. 2017, 11:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă