Milionarul Gianluca Vacchi va deveni tătic! ”Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Publicat: 11 May. 2020, 14:23 Vedete

Este fericire mare în showbiz! Excentricul Gianluca Vacchi și iubita lui, Sharon Fonseca, vor deveni părinți! Anunțul a fost făcut chiar ieri, pe rețelele de socializare, cu ocazia Zilei Mamei.

E un cuplu celebru, căci Gianluca Vacchi o răsfață pe iubita lui cum știe el mai bine, iar aparițiile la evenimentele mondene sunt, mereu, la brațul domnișoarei cu 27 de ani mai tânără decât el. Tânăra din Venezuela e tare fericită alături de milionarul italian! Pe lângă frumoasa Alina Ceușan, care a marcat prezența sarcinii prin imagini și un videoclip emoționant alături de soțul ei, Raul Tișa, acum e și rândul milionarului Gianluca Vacchi și a iubitei lui, Sharon, să expună bucuria sufletească pe care o au când au aflat că vor deveni părinți.

”Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu”, a dezvaluit Gianluca Vacchi pe Instagram.

View this post on Instagram

Happy mother’s day ❤️ We want to share something special.. @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Publicat: 11 May. 2020, 14:23 Vedete
Pe aceeași temă