Laura Cosoi a vorbit despre cel de-al treilea copil! ”Nu vrem să ne oprim”

Publicat: 08 Apr. 2021, 14:58 Vedete

Au în plan cel de-al treilea copil? Laura Cosoi a făcut noi dezvăluiri despre planurile de familie. Se pare că vedeta și Cosmin Curticăpean, partenerul ei de viață, își doresc să devină, din nou, părinți! Au în plan și cel de-al treilea copil.

Laura Cosoi și partenerul său de viață, Cosmin, au împreună doi copii – două fetițe extraordinare pe care le cresc cu drag și le iubesc enorm. Laura Cosoi este o femeie puternică, s-a adaptat la viața de familie, de mămică, și acum ea și soțul ei se gândesc să mărească familia! Astfel că, au în plan să devină, din nou, părinți. Acest lucru l-a dezvăluit chiar ea pentru Ok! Magazine.

”El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și-a botezat fiica anul trecut

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, au participat anul trecut la un botez tradițional în Maramureș, botez dedicat fiicei lor, Vera. Cu o zi înainte, micuța a fost creștinată în aceeași biserică unde a fost botezată și sora mai mare, Rita. Vera a fost botezată într-un lăcaș din Baia-Sprie, în orașul în care tatăl copiilor a copilărit și a crescut. Printre invitați s-au aflat și Adela Popescu, Monica și Nocolai Tand, dar și Stephan Pelger, arată Cancan. Micuța a purtat două ținute de gală, iar ceremonia a fost foarte emoționantă pentru toată lumea. Chiar în timpul evenimentului a cântat și corul bisericii, iar Laura Cosoi a postat pe social media mai multe momente cheie din timpul ceremoniei.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, spunea vedeta.

Sursă foto – captură video Youtube

Publicat: 08 Apr. 2021, 14:58 Vedete
Pe aceeași temă