Ce pofte are Gabriela Prisăcariu. Logodnica lui Dani Oțil este gravidă în 16 săptămâni

Publicat: 06 apr. 2021, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gabriela Prisăcariu are pofte! Logodnica prezentatorului TV Dani Oțil este gravidă în 16 săptămâni. Tânăra a dezvăluit pe rețelele de socializare la ce râvnește, de când este gravidă.

Gabriela Prisăcariu se bucură de perioada în care este însărcinată. Partenera de viață a lui Dani Oțil are și pofte chiar! Aceasta a postat pe rețelele de socializare un moment în care le arată urmăritorilor ei că mănâncă o salată cu roșii și castraveți. Celebrul prezentator TV a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că va fi tătic. Iubita lui va naște în luna august, la o clinică privată din Capitală.

Gabriela Prisăcariu, primele detalii despre sarcină

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni, însă abia acum a oferit primele declarații despre bebelușul pe care îl poartă în pântece. Blondina a recunoscut că a luat deja în greutate 2 kilograme.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Totodată, blondina a mărturisit faptul că în prima lună s-a confruntat cu problemele specifice graviduțelor, mai exact stările de greață care i-au dat ceva bătăi de cap.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela, pentru Click!

Sursă foto: arhivă CIao, Cancan

Publicat: 06 apr. 2021, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă