Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Ce nu mai are voie iubita lui Dani Oțil să facă în această perioadă

Publicat: 30 Mar. 2021, 13:02 Vedete

Gabriela Prisăcariu este în culmea fericirii după ce a aflat că va fi mămică. Iubita lui Dani Oțil a făcut primele declarații despre sarcină și a povestit cum s-a schimbat viața sa în ultimele luni.

Celebrul prezentator TV a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că va fi tătic. Iubita lui va naște în luna august, la o clinică privată din Capitală.

Gabriela Prisăcariu, primele detalii despre sarcină

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni, însă abia acum a oferit primele declarații despre bebelușul pe care îl poartă în pântece. Blondina a recunoscut că a luat deja în greutate 2 kilograme.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Totodată, blondina a mărturisit faptul că în prima lună s-a confruntat cu problemele specifice graviduțelor, mai exact stările de greață care i-au dat ceva bătăi de cap.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela, pentru Click!

Dani Oțil, declarații incredibile din intimitate

În cadrul unui interviu sincer, Dani Oțil a vorbit despre viața lui intimă fără perdea. Prezentatorul TV i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu pentru viața sexuală pe care a avut-o în următorii doi au după ce s-au despărțit.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 30 Mar. 2021, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă