Gabriela Prisăcariu, topless la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu. A lăsat la vedere tot într-o rochie transparentă!

Publicat: 27 mai 2024, 17:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Gabriela Prisăcariu, topless la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu. A lăsat la vedere tot într-o rochie transparentă!

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai cunoscute modele din România. Deşi în ultimii ani s-a concentrat pe creşterea fiului său, Tiago, soţia lui Dani Oţil nu a renunţat definitiv la cariera sa. În urmă cu doar câteva săptămâni a participat la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, acolo unde a făcut furori pe scenă. 

Gabriela Prisăcariu a intrat în atenţia publicului în 2015, după ce a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă avea doar 21 de ani, dar cu ambiţie şi multă muncă a ajuns exact acolo unde a visat. De asemenea, tot de atunci, blondina a legat o relație apropiată de prietenie cu designerul, iar aceasta este prezentă la fiecare prezentare de modă organizată de el.

Soţia lui Dani Oţil a atras toate privirile

Așa s-a întâmplat și recent când celebrul designer și-a prezentat colecția de vară. Soția lui Dani Oțil a prezentat piesa de rezistență a colecției. Blondina a purtat o rochie neagră, transparentă, cu pietre prețioase, prin care şi-a pus în valoare trupul perfect.

Gabriela Prisăcariu a fost apreciată pentru felul în care arată şi nu e deloc de mirare pentru că soţia vedetei de la Antena 1 arată impecabil!

Gabriela Prisăcariu era numită „Scorpia”

La 22 de ani, blondina avea pachetul complet: frumuseţe, ambiţie, inteligenţă, dar cu toate acestea a trecut prin multe dezamăgiri. Dacă pe plan profesional lucrurile îi mergeau cât se poate de bine, în plan personal nu s-a bucurat de acelaşi succes.

„Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n.r. – de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat”, povestea Gabriela Prisăcariu la acea vreme.

Publicat: 27 mai 2024, 17:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×