Laura Cosoi și-a botezat fiica! Momente emoționante la ceremonie

Publicat: 04 oct. 2020, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, au participat zilele acestea la un botez tradițional în Maramureș, botez dedicat fiicei lor, Vera. În urmă cu o zi, micuța a fost creștinată în aceeași biserică unde a fost botezată și sora mai mare, Rita.

Vera a fost botezată într-un lăcaș din Baia-Sprie, în orașul în care tatăl copiilor a copilărit și a crescut. Printre invitați s-au aflat și Adela Popescu, Monica și Nocolai Tand, dar și Stephan Pelger, arată Cancan.

Micuța a purtat două ținute de gală, iar ceremonia a fost foarte emoționantă pentru toată lumea. Chiar în timpul evenimentului a cântat și corul bisericii, iar Laura Cosoi a postat pe social media mai multe momente cheie din timpul ceremoniei.

“Lumină din lumină #Vera #botez #dragoste #binecuvântate #mulțumim”, este mesajul scris de Laura Cosoi în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CF39wysn0qi/

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, spunea vedeta.

Totodată, Laura Cosoi susține că cele 9 luni de sarcină sunt făcute să te bucuri de ele iar ”dacă vrei să lași vasele nespălat câteva ore, lasă-le”. “Cele 9 luni de-asta sunt făcute. Slavă Domnului, nu mai suntem ca femeile de altădată, să ne așteptăm soții să vină de la luptă, să îi hrănim. Vremurile pe care le trăim și tehnologia ne ajută, ne fac viața mai ușoară, astfel încât să putem avea un ritm autoimpus. Așa că, dacă vrei să lași vasele nespălate câteva ore, lasă-le! Nu vrei să faci ordine în șifonier, nu face! Bine e să nu pui presiune pe tine, pentru că stările de anxietate se vor amplifica”, mai scrie ea pe blog.

Sursă foto: ARHIVĂ CIAO

Publicat: 04 oct. 2020, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă