Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume a ales pentru fetiță

Publicat: 16 Aug. 2020, 10:33 Vedete
Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume a ales pentru fetiță
Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a adus pe lume în urmă cu o zi o fetiță, pe nume Vera. 

Vedeta de 38 de ani a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare ținând-o pe mânuță de micuță. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au fată de doi ani și două luni, Rita.

View this post on Instagram

Vera 🤍

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Laura a sărbătorit cinci ani de căsnicie

În urmă cu câteva zile, cei doi au sărbătorit cinci ani de căsnicie.  Invitată în urmă cu câteva săptămâni în cadrul emisiunii La Măruță, Laura Cosoi a mărturisit că este puțin speriată de faptul ca va da naștere într-o perioadă atât de complicată, dar a mărturisit că are încredere.

”Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita… Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine.”, a declarat aceasta.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, scria Laura pe blogul său, cu ceva timp în urmă.

Totodată, Laura Cosoi susține că cele 9 luni de sarcină sunt făcute să te bucuri de ele iar ”dacă vrei să lași vasele nespălat câteva ore, lasă-le”. “Cele 9 luni de-asta sunt făcute. Slavă Domnului, nu mai suntem ca femeile de altădată, să ne așteptăm soții să vină de la luptă, să îi hrănim. Vremurile pe care le trăim și tehnologia ne ajută, ne fac viața mai ușoară, astfel încât să putem avea un ritm autoimpus. Așa că, dacă vrei să lași vasele nespălate câteva ore, lasă-le! Nu vrei să faci ordine în șifonier, nu face! Bine e să nu pui presiune pe tine, pentru că stările de anxietate se vor amplifica”, mai scrie ea pe blog.

Publicat: 16 Aug. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă