Laura Cosoi, dezvăluiri neașteptate despre al treilea copil, la doar câteva luni de când a nascut: ”Mai facem loc…”

Publicat: 22 sept. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț care o iubește, doi copii minunați și o carieră de succes. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că își dorește o familie numeroasă și deja are în plan un al treilea copil.

Pentru că are o viață foarte activă, mulți s-au întrebat cum reușește Laura Cosoi să își împartă timpul. Frumoasa blondină le-a povestit admiratorilor săi faptul că atât ea cât și soțul său se ocupă în mod egal de creșterea celor mici, fără să apeleze la ajutorul unei bone.

Totodată Laura Cosoi a dezvăluit că lucrurile vor rămâne în acest stadiu, până când va apărea pe lume și al treilea copil.

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”a declarat Laura Cosoi în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Laura Cosoi, despre botezul mezinei

Totodată, Laura Cosoi a mărturisit că ea și soțul ei se pregătesc de botezul celui de-al doilea copil. Actrița a povestit faptul că fericitul eveniment va avea loc în Maramureș acolo unde vor fi prezente cele mai apropiate persoane.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia”a mai declarat Laura Cosoi în cadrul emisiunii tv.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, continuă vedeta.

Publicat: 22 sept. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă