Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte? „O sa danseze si ea la nunta mea”

Publicat: 09 iul. 2019, 10:42 Autor: Simona News 3

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama a fost cel mai ravnit subiect din ultimele doua zile.

Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte. Nunta cu fast in capitala duminica, cand Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit religios si au petrecut apoi pana-n zori.

Au avut sute de invitati care s-au distrat copios si au petrecut pana-n dimineata, iar una dintre acestia a fost Laurette, care a fost una dintre cele mai norocoase femei de la petrecere, fiindca a prins buchetul miresei.

Cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

N-o sa crezi cine a prins buchetul la nunta lui Brigitte

Potrivit traditiei, tanara care prinde buchetul aruncat de mireasa urmeaza sa se casatoreasca, iar Laurette chiar crede ca asa se va intampla fiindca Brigitte „are mana buna”.

Aceasta a fost invitata in cadrul emisiunii „Rai Da Buni” unde a vorbit despre marele eveniment, despre cum s-a desfasurat totul si ce i-a marturisit Brigitte dupa ce a prins buchetul.

„Mi-a spus Brigitte că dacă am prins buchetul ei de flori, ea are mână bună şi cu siguranţă o să îmi găsesc jumătatea. O să danseze şi ea la nunta mea aşa cum am dansez eu la nunta ei. Am plecat printre ultimii invitaţi, undeva pe la 06:30 dimineaţa.

M-am distrat foarte tare. Sunt foarte obosită, sunt pe vitamine. Mi-am cumpărat de la farmacie” a spus Laurette in cadrul emisiunii mentionate mai sus.

Brigitte Sfat, cu burtica la vedere la petrecerea de nunta! S-a ingrasat sau e gravida!?

Dupa ce slujba religioasa s-a incheiat si a terminat cu pozele pentru albumul de nunta, bruneta s-a schimbat. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a preferat ca, la restaurant, sa nu apara in rochia de mireasa pe care deja o vazuse toata lumea.

Asa ca cei 400 de invitati la nunta anului in showbizul romanesc i-au admirat burtica. Brigitte Sfat a purtat o rochie asemanatoare cu cele purtate de clanul Kardashian. In timpul dansului, si nu numai!, burtica lui Brigitte s-a putut vedea, la orice pas si toti se intreaba daca nu cumva e gravida.

Publicat: 09 iul. 2019, 10:42 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă