Brigitte s-a imbracat in straie tiganesti si a stat desculta la nunta cu Florin Pastrama. Imagini inedite

Publicat: 08 iul. 2019, 17:41 Autor: Simona Vedete

La nunta celor doi a fost un moment artistic spumos, in care Brigitte a fost vazuta intr-o ipostaza noua.

Brigitte s-a imbracat in straie tiganesti. A fost una din dorintele lui Florin Pastrama, ca aleasa inimii sale sa faca un dans tiganesc, asa cum a visat el.

Bruneta a fost impotriva acestui lucru de la bun inceput si nici nu a vrut sa auda de asa ceva, insa fosta doamna Nastase si-a calcat pe inima si pana la urma s-a decis sa-i faca pe plac sotului ei.

Brigitte s-a imbracat in straie tiganesti

Brigitte s-a imbracat in straie tiganesti

Astfel ca a imbracat straie tiganesti, s-a descaltat si a inceput sa danseze frenetic, spre incantarea sotului ei, care a acompaniat-o pe ringul de dans. Costumatia ei pentru acest moemnt a fost formata din fusta inflorata, camasa rosie si centura cu banuti aurii.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa

Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada in ziua cea mare. Duminica a fost o zi importanta pentru mirii Pastrama. Acestia s-au cununat religios in fata Domnului dupa ce pe 27 mai 2019 au spus DA in fata starii civile.

Si ziua de azi a fost una plina pentru ambii miri. Florin Pastrama s-a distrat de minune inainte de a merge cu mireasa lui, Brigitte Sfat, la biserica. Acesta s-a distrat, cum cere traditia, in curte si pe strada. A dansat alaturi de invitatii la nunta sa.

Imaginile de pregatire dinainte de mersul la biserica au fost transmise live, pe Facebook. Florin Pastrama si-a dorit ca toti prietenii lui virtuali sa vada aceste momente speciale din viata lui. Asa ca a facut mai multe clipuri live, pe contul sau oficial.

Publicat: 08 iul. 2019, 17:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă