Brigitte Sfat, cu burtica la vedere la petrecerea de nunta! S-a ingrasat sau e gravida!? VIDEO

Publicat: 08 iul. 2019, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Duminica, 7 iulie 2019, sotii Pastrama au fost la biserica unde si-au unit destinele in fata Domnului. Cei doi au avut apoi o petrecere ca in basme!

Brigitte Sfat, cu burtica la vedere la petrecerea de nunta! Dupa ce slujba religioasa s-a incheiat si a terminat cu pozele pentru albumul de nunta, bruneta s-a schimbat. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a preferat ca, la restaurant, sa nu apara in rochia de mireasa pe care deja o vazuse toata lumea.

Asa ca cei 400 de invitati la nunta anului in showbizul romanesc i-au admirat burtica. Brigitte Sfat a purtat o rochie asemanatoare cu cele purtate de clanul Kardashian. In timpul dansului, si nu numai!, burtica lui Brigitte s-a putut vedea, la orice pas si toti se intreaba daca nu cumva e gravida.

Brigitte Sfat, cu burtica la vedere VIDEO


Brigitte Sfat a avut o rochie de mireasa cu trena de trei metri. Tinuta ei a costat 10.000 de euro, dar nu a purtat-o toata seara. La restaurant, bruneta a avut o alta tinuta, la fel de spectaculoasa. In plus, silueta ei usor plinuta ne duce cu gandul la o eventuala sarcina.

Ce cadou de nunta a primit Brigitte Sfat de la Oana Roman! Ce de fite, nene! FOTO

Cei doi au declarat, inca inainte de cununia civila, ca vor sa conceapa un copil. In plus, Brigitte Sfat ar urma un tratament de fertilizare pentru ca bebelusul mult dorit sa apara mai repede.

Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama! Au vrut sa fie romantici, dar s-a ales praful! FOTO

Brigitte si Florin Pastrama au facut nunta

“Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Mă iubește, o iubesc foarte tare și eu. Mă mai atinge, așa, la câteva zile, dar e bine. Că dacă o face, nu mai greșesc și chiar îi mulțumesc pentru lucrul ăsta”, a spus mirele Florin Pastramă.

Scandal inainte de nunta! Brigitte l-a prins pe Pastrama la striptease! „Eu nu intru aici, e chiar striptease real” / „N-am baut nimic, le-am zis ca sunt pocait!” VIDEO

“Știu că Florin e un tip glumeț din fire, dar pentru amândoi această zi a fost una specială, încă de dimineață, pentru că am avut Cina Domnului, un moment înălțător care se întâmplă o dată pe lună. Sunt fericită pentru că am o familie în Domnul, pentru prima dată, și sper că Dumnezeu să ne binecuvânteze cu copii. Pentru că îmi doresc din suflet să văd și eu cum este o familie întreagă”, a spus și Brigitte, conform protv.ro.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa VIDEO

Publicat: 08 iul. 2019, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă